Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért akarja elhitetni velem hogy értéktelen vagyok?
Figyelt kérdés
mindig csak negatív kritikát kapok tőle, sosem ad semmit, úgy viselkedik mintha több lenne nálam. pedig én szeretem és próbálok a kedvében járni.
27/N
2013. jún. 13. 09:16
11/16 A kérdező kommentje:
kezdem megutálni, de mindig abban reménykedem, hogy lesz majd jobb is.
2013. jún. 13. 10:48
13/16 anonim válasza:
Saját magával van problémája és ezt rád vetíti ki.Te pedig hagyod.Ne hagyd magad!Ha ezek után sem veszi észre magát,akkor lapát.Egy nőt dicsérni kell,nem pedig ócsárolni.Mindenkiben van valami szép.
14/16 anonim válasza:
szia kérdező hogy nézel ki hány kiló vagy,magasságod?ha dundi vagy akkor azért mondja?ha nem adsz magadra akkor meg azért mondja?ha vékony vagy akkor meg azért mondja?
amúgy meg nem érdemli meg egy ember sem hogy így bánjanak vele!!ő hogy nézz ki??vagy otthagyod a rákba és keresel egy olyat aki úgy szeret ahogy vagy vagy te is megkeresed a gyenge pontját és addig basztatod ameddig akarod
15/16 anonim válasza:
Alapvetően kisebbrendűségi érzésből fakad. Nem csak rá, nagyon sok emberre jellemző. A saját értékeit nem képes növelni, de ezt érzi is. Azért, hogy mégis többnek tűnhessen a közvetlen környezeténél, a környezetét degradálja! Nem lesz jobb, viszont sokkal rosszabb lehet. Ha csupán kényelemből teszi, talán minimálisan lehet rajta változtatni, ha elég értelmes hozzá. Ha a maximumot hozza önmagából, sohasem fogja megengedni, hogy több legyél, ezt csupán a jelenlegi módszerrel tudja elérni!
16/16 anonim válasza:
Talán az a pasi olyan tökéletes? -.-' Azt írtad, hogy próbálsz a kedvében járni, de ő csak kritizálni tud... Szerintem nem érdemel meg téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!