Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, most akkor mivan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, most akkor mivan velünk? Valaki Segítsen!

Figyelt kérdés
Előről kezdem. Szóval volt a városunkban egy koncert, és a színpadon fentvolt egy pasi is. Azonnal megtetszett, kiderítettem a nevét is meg beszéltem haverjával, hogy hozzon össze nekünk egy találkát. A haver azt mondta, hogy menjek oda beszélni velük, de mire odaértek, a kiszemeltem eltűnt. Akkor belenyugodtam, hogy többet úgysem látom.. Aztán a haverja felvett msnre, mondta, hogy megadja a telószámát, beszéljek vele. Felhívtam, megbeszéltünk egy talit. Találkoztunk, az első alkalomkor nem volt semmi, hozta a haverját, elvoltak ketten, alig beszéltünk. Aztán A 2. és 3. talin már sokat beszélgettünk és megbeszéltünk egy pénteki közös bulit. Azon a pénteken ittunk(megjegyzem, mindenki tudott magáról, senki nem volt hulla részeg.) Szóval akkor már jobban éreztük magunkat együtt, és lekísért a buszomhoz, akkor adott szájra puszit, meg ölelgettük egymást. Azóta a találkákon szájra puszi, érkezéskor és búcsúzáskor is. Tegnap is együtt buliztunk vele és a haverjaival, és folyton mellettem volt, ölelgetett, hozzám bújt, puszilgatott, fogta a kezemet, egy pillanatra sem engedett el. Jöttek ismerősök, kérdezték tőle, hogy én ki vagyok, azonnal rávágta, hogy "a barátnőm". Sokat nevetgéltünk meg minden ilyesmi, lejött velem a buszhoz, szokásos puszik, stb.. :)Most akkor mivan? Lehet, hogy ő is akar valamit, csak nem meri elmondani? Nem értem.. Bennem nincs túl sok bátorság ahhoz hogy leüljek vele beszélni, csak ha borzasztóan összeszedem magam:D Szerintetek mit csináljak? Bocsi, hogy hosszú lett.. Köszi a válaszokat!
2009. okt. 10. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem te akarod ez a kapcs-ot

SZEDD ÖSSZE MAGAD BORZASZTÓAN ÉS ÜLJ LE VELE!

:D

jah és szorits h nekem is jól alakuljanak a dolgok

2009. okt. 10. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
egyszerű beszéljetek... vagy talizzatok valahol...:p
2009. okt. 10. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első, szorítok neked is, és hidd el, én nagyon is akarom ezt a dolgot csak összevagyok zavarodva, megpróbálok vele beszélni, és köszi a választ. :D:D 2. válaszoló köszönöm :]
2009. okt. 10. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor összejönnek a párok nem feltétlen úgy történik, hogy "szeretnél velem járni?". Szerintem ő már akkor úgy gondolta, hogy jártok, amikor szájrapuszival köszöntetek el. De azért érdemes lenne tisztázni a dolgot, mielőtt kihasznál. Szendén kérdezd meg hogy akkor most tényleg jártok-e.. vagy hasonló. És akkor onnantól egyértelmű minden :)

És vigyázz, hogy ne használjon ki! Lehet, hogy más lánynak is csapja a szelet, hogyha munkájából adódóan megteheti.

2009. okt. 10. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már másnak azt mondta, hogy a barátnője vagy akkor ő úgy gondolja, hogy jártok! Nem? Én sem úgy jöttem össze a barátommal, hogy megkérdezte, h járunk-e...

Meg ha mindig ott van veled és elkísér meg amiket még írtál róla akkor biztos akar tőled valamit és nem szórakozik! Beszéljétek meg ezt egymással,aztán elválik.

2009. okt. 10. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltem vele egy találkát holnapra, akkor finoman rákérdezek majd, hogy mi van most. :) Köszönöm mindenkinek a választ!
2009. okt. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!