Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a barátom gyarekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátom gyarekességével és azzal, hogy folyton elbaromkodik mindent?

Figyelt kérdés
Elég gyakran hülyéskedünk persze ez mindkettőnk elemi hozzátartozója gyerekesek vagyunk, de néha vágynék tőle egy kis odaadásra, szenvedélyre. Két véglet van nála: vagy a mérhetetlenül lassú, feltérképezős, érzelmes csók, amikor szinte mozdulni se merünk nehogy elrontsuk a másik örömét...(bár megjegyzem ilyenkor is próbálom egy kis mozgásra bírni, de max végigsimít a hátamon és vége) a másik véglet pedig a mérhetetlen hülyülés, apró puszik, belenevetés, nyakharapdálás, de ahhoz is morog vagy kutyát játszik vagy valami mindig van...Szóval semmit nem vesz komolyan. Mit csináljak? Egy kis szenvedélyre vágyom, egy kis tűzre, együttlétre. Szeretem ezeket a gyerekes dolgokat is meg a romantikát is. Muris tud lenni, de nem folyton.

2013. jún. 12. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, cseréld le egy férfire!
2013. jún. 12. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
De ő a másik felem, az életem. Borzasztóan szeretem és hiszem ha eljön az ideje tud ő rendes férfi is lenni, csak szeretném ha egy kicsit a hétköznapokban is kezdene valamit magával nem csak játszana meg kislányos romantikázna mindig...
2013. jún. 12. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, cseréld le, mindjárt kettőre is ha akarod!
2013. jún. 12. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom lecserélni...Szeretem! És megköszönném a normális válaszokat...
2013. jún. 12. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt mondtad már neki?

Pl"Figyelj,aranyos vagy meg minden,de néha ez egy kicsit sok"

Kommunikáció!

2013. jún. 13. 00:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Néha rosszallóan rászólok és akkor megkérdezi, hogy rosszat tett-e, akkor csak annyit mondok hogy túl nagy majom...igazándiból nem szeretnék semmi olyat tenni, ami neki rossz, vagy elrontja azt ami tetszik neki...
2013. jún. 13. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne kezdj vele semmit, szeresd úgy, ahogy van.
2013. jún. 13. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!