Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek jó 5let a November Rainre bevonulni?
Figyelt kérdés
Jó, a kérdésem hibás :D Nem az érdekel hogy jó ötlete, e hanem hogy szerintetek mennyire abszurd. (akik tudják miről szól, tudják mire értem) Szerintem iszonyú jó, és ugyan még fényévekre vagyok a házasságtól, ez nagyon tetszik. Még a ruhám is olyan lenne, mint a klipben, addig meg gyúrok a lábaimra :D2013. jún. 12. 20:13
1/10 anonim válasza:
Olyanra nem vonulhatsz be, aminek van szövege. (Külső helyszínen lehet, hogy más a szabály.) Morbidnak nem mondanám, csak szerintem nem illik oda.
2/10 anonim válasza:
Nem éppen boldog szám, de én boldogan vonulnék, ha ez menne alatta, nagyon szeretem :) Annyira azért nem abszurd, az esküvődön pedig úgyis azt választjátok, ami nektek tetszik és belefér.
3/10 anonim válasza:
Értelmezted már egyáltalán a szövegét? Szerintem nem.
4/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ilEH8e5cjjg
ennek a zenéje szerintem illik ebbe a ballagásos cucckombóba :D
5/10 anonim válasza:
Tekintve, hogy a klipp végén menyasszonyi ruhában fekszik a csaj a koporsóban, hát elég abszurd. Te tudod. Én nem tartanám jó ómennek a házasság szempontjából.
6/10 A kérdező kommentje:
Haha :D ballagásra kajak jóó :D
amúgy igen a szöveget értelmeztem, és tudom hogy nem a legvidámabb szám. Mégis azt gondolom, hogy több érzelem van benne mint azokban szörnyű sablonbevonulásban.
2013. jún. 12. 20:30
7/10 A kérdező kommentje:
ja a végét már nem raknám bele :D azért 9 percig nem tudok vonulni :D (pedig a kedvenc részem, főképp slash miatt :D)
2013. jún. 12. 20:32
8/10 anonim válasza:
Kb. 12 éves vagy az is tuti...és baromira nem érted, miről szól ez a szám, vagy az esküvő....egyszerűen semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Én is szeretem ezt a számot, de ez nem két élet összekötéséről szól, istenkém.... -.-
Még a ruhád is olyan lenne? Húha....Na mind1, majd okosodsz.
9/10 anonim válasza:
kedves kérdező! ne haragudj, de akik ott lesznek, azok egy részének ez semmit nem mond, azoknak igen aki a zenében otthon van, amúgy a VH1 is szétszedték már, de van amikor végig játsszák, amúgy lágyabb zene kell, de Te tudod, N
10/10 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom miről szól:) és nem azért raknám be mert az a fájó igazság amit axl elénekel. Hanem azért mert háromszor annyi érzelem van már csak a a bevezető zongorában is, mint amennyi egy átlagos esküvő bevonulásán szokott lenni. És nem vagyok egy csöpögős lány, de úgy gondolom hogy az érzelem azon a napon a legfontosabb. És lehet hogy nagyon-nagyon szomorú szám, én beismerem, de lehetnék rajta a legboldogabb. És ez benne a legjobb.
2013. júl. 3. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!