Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miután véget ér a kapcsolatoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután véget ér a kapcsolatotok, ti ki szoktátok dobni a másiktól kapott dolgokat?

Figyelt kérdés
Kérlek, a választ indokoljátok!

2013. jún. 12. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én bedobozoltam és felraktam a padra az ilyen nyálasabb cuccokat és csókolom.

Viszont olyanokat, amiket naponta használok, mondjuk nekem egy pénztárca ilyen amit nagyon szeretek mert jó, azt használom ugyanúgy.Mondjuk én nem tulajdonítok semmi ilyet érzelmi dolgot a tárgyaknak:D

2013. jún. 12. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt, amikor visszaküldtem a feladónak, de ő elég szemét volt velem, nem akartam megtartani, plusz első dühömben cselekedtem. (de nem bántam meg, hogy visszaküldtem)

De akivel harag nélkül váltunk, azokat megtartottam, ma is jó rájuk nézni, szép emlékek, ráadásul sok belőle használati tárgy is, azokat használom.

2013. jún. 12. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, van egy dobozkám, amiben őrzöm ezeket - feltéve, hogy nem használati tárgyak.
2013. jún. 12. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy doboz es fel a padlasra.
2013. jún. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!