Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az amivel örömet okoznátok a párotoknak? Minek örül egy fiú?
Úgy ahogy pl. ők vesznek nekünk rózsát, vagy elvisznek egy étterembe vacsorázni.
Mi az amivel igazán örömet tudunk nekik okozni?
A szex és a kaján kívül, mert az alapelvárás tőlük. Valami különlegesebb dologra gondolok, hogy ne csak úgy menjenek a mindennapok átlagosan. ahogy nekünk is jól esik ha egyszer beállít egy piros rózsával, vagy spontán elvisz vacsorázni. Mi mi ilyen apróságot adhatnánk, aminek örülnének?
Szex és a kaján kívül hmm nehéz kérdés:D
Valami különleges sörnek örülnék.
valahogy a lányok így alapból elvárják, hogy néha meglepjék őket, hozzon virágot stb a párjuk. Ez valahogy így köztudott. De nem igazán hallani arról, hogy egy lány mivel szokott kedveskedni a párjának. Töredelmesen bevallom, ez nekem is most jutott eszembe először. Mert úgy mi alapból úgy gondoljuk, hogy mindent megadunk. De biztos nekik is jó esne az ilyen spontán kis meglepetés.
mondjuk ruhát szoktam neki venni, de azt úgy odébb dobja, hogy jó lesz. Ha csokit veszek, megeszi, és kész. De mi lehet az, aminek úgy tényleg örülne?
Korrekt megfogalmazás és hozzáállás kérdező.
Szerintem ha már ajándékozás, az embernek nem annyira tárgyakban kellene gondolkodniuk, hanem abban, az mennyire lesz személyre szólóbb.
Legjobb például könyv, még ha nem is egy nagy olvasó típus, biztos van olyan kategória, vagy témakör ami érdekelné őt.
Ugyanígy ott van a zenei ízlés, két jegy egy koncertre vagy fesztiválra amire elmehettek közösen szintén személyes, biztos élvezné és emlék is egyben számotokra.
Én inkább ezt a gondolatmenetet folytatnám, közös program, kedvenc film, kedvenc étel, kis kreativitással szinte bármi válhat különleges ajándékká.
Persze lehet tévedek, igazából neked kell ismerned őt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!