Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szoktatok venni a párotoknak az évfordulótokon?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Apróságot ami maradandó, de még sem kerül rengeteg pénzbe. Ez csak egy gesztus. Hisz nem vagyunk házasok, hogy "legyen mit ünnepelni" :) De am már kifogytam az ötletekből az évek folyamán, szal én is várom a válaszokat :)
2013. jún. 11. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Őszintén? :D Semmit se :) Aznap mindenképpen együtt vagyunk. Elmegyünk fagyizni, netán moziba. Felmegyünk a várba, megnézzük a naplementét, elmegyünk sétálni a parkba :) Közös vacsi (mi otthon szoktunk, mert ételérzékeny vagyok, így nem ehetek meg mindent). Majd jön az ágy... :D 5 év alatt hasonló ünneplések voltak :).

21N

2013. jún. 11. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Mindig kitalálunk valamilyen közös programot (lehet egyszerű séta, színház, kirándulás, mozi stb.), kettesben borozgatunk, eszünk valami finomat, nagyot szexelünk...Kb. ilyesmiket szoktunk csinálni, mi nem szeretjük nagyon az "ajándékozósdit", plusz úgysem lehet minden évben eredeti, különleges ötletünk, sablonos ajándéktárgyakkal meg nem akarjuk megtölteni a lakást :)
2013. jún. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!