Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hibái vannak a párotoknak?
Külsőleg narancsbőr zavar a legjobban.
Belsőleg a féltékenykedés
De mivel igyekszik ezek ellen tenni így egyáltalán nem zavar!
túl keveset szexelt.
ezért elváltak útjaink :D
Ha nem gond inkább azt írnám bennem mik a hibák:
Külső: hogy nagy a fenekem és vastag a combom.
Belső: hogy legtöbbször lusta vagyok, hogy néha túlságosan is büszke, ha nem is nekem van igazam, akkor sem kérek bocsánatot, hogy hangulat ember vagyok.
És hogy ez hogy jön ide? Mert minden hibámra akkor lett rávilágítva amikor párkapcsolatban éltem. Én többet tanultam magamról mint a férfiakról a páromtól.
És az volt a legnagyobb döbbenetem, amikor rájöttem, hogy ÉN nem vagyok tökéletes.
Bocsánat az ide nem vágó válaszért, de a kérdésed olvastán rögön ezek a gondolatok ugrottak be.
Külső: Pocakos lett. :( Elhízott, mint egy vadkan, csak épp nem röfög és nincs agyara. :,D
Belső: okoskodó, sértődékeny, néha nagyon hisztis.
22/F -ről van szó.
21/L
senki sem tökéletes :)
néha túl önfejü, keményfejü, bepukkad és olyankor nem akar velem beszélni, mert meg van sértődve. ezt utálom benne legjobban. szokott néha még hisztizni is, de csak kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!