Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen hibái vannak a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hibái vannak a párotoknak?

Figyelt kérdés
Be meritek vallani magatoknak, hogy nem tökéletes? Milyen külső, belső hibái vannak?
2013. jún. 7. 19:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Külsőleg narancsbőr zavar a legjobban.

Belsőleg a féltékenykedés

De mivel igyekszik ezek ellen tenni így egyáltalán nem zavar!

2013. jún. 7. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
az én párom elviselhetetlenül makacs tud lenni, azon kívül pedig néha ahelyett, hogy elfogadná, hogy hibázott, és megbántott engem, inkább engem hibáztat :) de ezeket neki is őszintén elmondtam, próbál rajta változtatni, de könyörgöm, nem lehet tökéletes, szóval ha "így marad", akkor is szeretni fogom:)
2013. jún. 7. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb hibája, hogy nem létezik.
2013. jún. 7. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
29%

túl keveset szexelt.

ezért elváltak útjaink :D

2013. jún. 7. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem gond inkább azt írnám bennem mik a hibák:

Külső: hogy nagy a fenekem és vastag a combom.

Belső: hogy legtöbbször lusta vagyok, hogy néha túlságosan is büszke, ha nem is nekem van igazam, akkor sem kérek bocsánatot, hogy hangulat ember vagyok.

És hogy ez hogy jön ide? Mert minden hibámra akkor lett rávilágítva amikor párkapcsolatban éltem. Én többet tanultam magamról mint a férfiakról a páromtól.

És az volt a legnagyobb döbbenetem, amikor rájöttem, hogy ÉN nem vagyok tökéletes.

Bocsánat az ide nem vágó válaszért, de a kérdésed olvastán rögön ezek a gondolatok ugrottak be.

2013. jún. 7. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: Pocakos lett. :( Elhízott, mint egy vadkan, csak épp nem röfög és nincs agyara. :,D

Belső: okoskodó, sértődékeny, néha nagyon hisztis.

22/F -ről van szó.

21/L

2013. jún. 7. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
barna szeme van
2013. jún. 7. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerinted létezik tökéletes ember??
2013. jún. 7. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, elfogadom a hibáival együtt. Én sem vagyok tökéletes...
2013. jún. 7. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:

senki sem tökéletes :)

néha túl önfejü, keményfejü, bepukkad és olyankor nem akar velem beszélni, mert meg van sértődve. ezt utálom benne legjobban. szokott néha még hisztizni is, de csak kicsit.

2013. jún. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!