Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Részletek lent
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe beleszerettem és úgy volt h járunk csak aztán megijedtem és végül nem lett belőle semmi......aztán most el akartam mondani h még mindig szeretem,de most volt osztály kirándulásuk és többen is mesélték hogy egy ribanc volt a kiránduláson,de én még mindig szeretem.Még mindig össze szeretnék vele jönni.Mit tegyek?2013. jún. 12. 13:19
1/3 anonim válasza:
hát, ha egy ribanc volt, akkor most is az. így biztos nem mond nemet
2/3 anonim válasza:
Bocs, de ezen állatira röhögtem, hogy szereted, de megijedtél és nem lett semmi XD
Mitől is ijedtél meg?
Amúgy meg mond meg neki, jöjjetek össze, ha meg nemet mond, akkor meg meg van oldva a probléma.
3/3 A kérdező kommentje:
Azon h a legjobb barátomnak is bejött és nem tudtam h mit tegyek
2013. jún. 12. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!