Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma a buszon rám nézett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a buszon rám nézett egy lány. Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Bár lehet h csak leakart ülni oda ahol a táskám volt, mert a nagymamámnak foglaltam a helyet. (Elszokott kísérni a gimibe, mert nem akarják a szüleim, hogy elvesszek.) Olyan jó lenne ha szerelmes lenne belém a lány,mert sosem volt barátnőm. Viszont láttam a Barátok Köztbe hogy milyen jó dolog ez ezért szeretnék egy barátnőt. Csak nem tudom, hogy a szüleim engednék-e? 18f
2013. jún. 11. 22:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

1. Szerintem ez tuti fake kérdés volt, de legalább megnevettettél

2. Tuti, hogy mások is rád néztek a buszon, lehet hogy a fél busz szerelmes lett beléd, még a buszsofőr is.

2013. jún. 24. 22:49
 22/25 anonim válasza:
Te voltál ma az a helyes csávó a buszon, aki mellet táska volt az ülésen? Le akartam melléd ülni, de nem mertem. Pedig ha tudtam volna, hogy te is így érzel, lehet, hogy összeszedtem volna a bátorságom!!! :( Ajj, pedig ha megtörténik, akkor még az is lehet, hogy együtt éljük le az életünket......
2013. jún. 24. 22:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hát te vagy az?:) Olyan boldog vagyok!:) írj rám és bemutatlak majd az aranyhörcsögömnek!
2013. jún. 25. 00:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát ez jó volt. xDDD
2013. jún. 26. 20:55
 25/25 anonim válasza:

Szia!

Attól,hogy valaki rád néz,még nem azt jelenti,hogy szerelmes beléd. De ha ismered a lányt,próbálj vele barátkozni. Ha szeretnél barátnőt,akkor szerezz: ismerkedj és barátkozz,legyél jó fej,segítőkész,vicces,stb... Az nem baj,ha a szüleid szigorúak,legyenek is! De ha 18 éves vagy,már nem szólhatnak bele,hogy lehet-e barátnőd vagy nem. Szerintem ha becsajozol és utána leülsz és közlöd velük(normálisan),majd bemutatod a lány,akkor nem lesz baj. Sok sikert!

2013. júl. 1. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!