Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a buszon rám nézett egy lány. Szerintetek szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Bár lehet h csak leakart ülni oda ahol a táskám volt, mert a nagymamámnak foglaltam a helyet. (Elszokott kísérni a gimibe, mert nem akarják a szüleim, hogy elvesszek.) Olyan jó lenne ha szerelmes lenne belém a lány,mert sosem volt barátnőm. Viszont láttam a Barátok Köztbe hogy milyen jó dolog ez ezért szeretnék egy barátnőt. Csak nem tudom, hogy a szüleim engednék-e? 18f2013. jún. 11. 22:45
11/25 kolosszus22 válasza:
"Sose nyomjál full kretént!"
12/25 anonim válasza:
akkor dupla csöves puskát vegyél! Komolyan neked ez nem cinkes kicsit sem?
13/25 anonim válasza:
A jóóó öreg nagyanyád utazás közben elmesélte a Barátok közt legutóbbi epizódját, Peti kalandjait? :D Szerintem ha a mamókád elkísér ranidra, akkor engedélyezik a dolgot. :)
14/25 anonim válasza:
Hát sz*pjam le a k*rva anyámat nem hiszem el, hogy ilyen van!
15/25 anonim válasza:
18 vagy 8 éves vagy? xD Légy már felnőtt.
16/25 anonim válasza:
Tőlem kiírhatod, hogy 18 vagy, de azt ne várd, hogy el is hisszük... xD
17/25 anonim válasza:
ez kamu, de elképzeltem és jót nevettem :DDD
18/25 anonim válasza:
Nekem a tanárom csinálja ezt, pont most kérdeztem meg.
19/25 anonim válasza:
amúgy retardált vagy? ha az akkor nem bántásból kérdezem.
20/25 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!