Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk, hogy ne mindig csak filmezzünk meg szeretkezzünk?
Figyelt kérdés
1hónapja vagyunk együtt a barátommal,s mind ketten nagyon szerelmesek vagyunk,hisz ő már 1éve udvarolt mire megkapott.Minden jó vele,de semmi érdekes programot nem tudunk kitalálni.Nekem ő az első akibe tényleg szerelmes vagyok.19/L2013. jún. 11. 17:42
1/8 anonim válasza:
kimozdulós programok?:) menjetek valamerre, ha ugy van kedvetek akkor egy egész délutános séta mondjuk a duna parton:) vagy ha csak egy fagyira ugrotok le valahova az is jó
2/8 anonim válasza:
akárhová mehettek, ahová csak szeretnél :D szerintem vele mindenhol jó. Merre laktok?
3/8 anonim válasza:
délelőtt munka, délután séta, fagyizás, pizzázó, aztán meg este gyertyafény, vacsora, masni megy a kukira
4/8 anonim válasza:
mi moziba szoktunk menni, múltkor állatkertben voltunk, a hétvégén megyünk tropicáriumba. nemrég voltunk a budai várnál, piknikeztünk, hajókázi is tervezünk menni:) tök sok jó program van!:)
5/8 A kérdező kommentje:
:))) Köszi a segitséget :) Szerbiában élünk.
2013. jún. 11. 17:50
6/8 anonim válasza:
Töltsd le a Red Alert 2 - Yuri's Revenge-t és játsszatok párban :)
7/8 anonim válasza:
én meglennék úgy is hogy csak anime + dugás
de a csajok sajnos nem szal ki kell mozdulni xd
8/8 anonim válasza:
Menjetek a hegyekbe túrázni. Vagy menjetek ki bicajozni egy olyan laza 30-40 km-t. Főzzetek közösen valamit. Strand. Fallabda. Tenisz. Futás. Közös tanulás... így hirtelen, de ezer más program van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!