Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Kihez kéne fordulnunk? Mit csináljunk?
Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt. Első 2 hónapban nem volt semmi baj. Aztán "kitalálta", hogy nem jó neki gumiba. Nem állt fel, rátettük lelankadt... Belementem, hogy Pharmatex tabletta mellett megszakításosan védekezzünk. Volt, hogy így is lelankadt, mert félt az újabb kudarctól. Közbe jött neki egy műtét (rövid fitymafék miatt), így több mint másfél hónapig nem volt köztünk komolyabb dolog. Kezdtünk eltávolodni egymástól, más lett minden..
Rávett, hogy kezdjek el fogamzásgátlót szedni,mert akkor majd jó lesz minden. Több mint másfél hónapja szedem, ugye első hónapban még kiegészítő védekezés kellett. Viszont már több mint 2 hete engedem neki, hogy normálisan végig menjen.
Mégse jó.. Ha én vagyok felül (én csak úgy tudok elmenni, régen mindig miután elmentem cseréltünk,hogy ő legyen felül) neki egyből összemegy, és utána nagyon nehezen áll fel újra. Mire feláll, én már kiszáradok, kedvem is el megy az egésztől. Mit kéne tenni? Normálisan van előjáték, nem 1-2 perc. Én nagyon szeretem, és nem szeretném ha emiatt szakítanánk, de iszonyatosan bánt ez a dolog. Nem vagyok már boldog mellette. Félek már belekezdeni, mert tudom neki is mennyire kellemetlen ha nem megy.
Milyen orvoshoz forduljon, vagy mit csináljunk?
17/L 20/F
"Nem vagyok már boldog mellette."
Minden más csak mellébeszélés, ez már nem egy normális kapcsolat.
Egyébként lehet beszélni vele, megnyugtatni, türelmesnek lenni, de ahogy látom, ti már ezen túl vagytok, és semmi nem használt.
először is: kommunikáció
beszélgetni vele. volt-e már barátnője? te vagy neki az első? veled vesztette el? ha nem, mással is volt ilyen problémája? gyerekkori sérelem? fél valamitől? kudarcélmény? ez nem ciki, ha tényleg szereted, akkor segíts neki
ha őszintén elmondja mi a gond, meg tudjátok oldani ketten is, ha nem menjetek orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!