Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tippeket! Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Délután átjön a barátom, és még csak 1 hónapja vagyunk együtt, és mivel az idő nem a legjobb, sajnos kénytelenek vagyunk a négy fal között lenni. Tévézésen kívül mit lehetne csinálni, hogy ne unatkozzunk? :O
Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 5. 15:59
1/10 anonim válasza:
Hát figyelj lányom tudom hogy te is arra gondolsz amire én, szóval csináljátok azt :D
3/10 anonim válasza:
Kreativitás lvl 99.Beszélgessetek, petting stb.
4/10 anonim válasza:
Na vajon mit lehetne csinálni a 4 fal között? :D
Azért írtam ezt mert nem tudom, hogy hány éves vagy, és szűz vagy e még. De a szüzesség elmúlik! :D
5/10 anonim válasza:
Kártyázzatok, társasozzatok, csináljatok valami finom édességet (pl pudingot) vagy egyszerűen csak beszélgessetek egy jót vagy masszírozzátok meg egymást.
6/10 anonim válasza:
Járjatok naptáncot, már ideje lenne ha eljönne a tavasz.
7/10 anonim válasza:
film,beszélgetés, legyetek kreatívak!, de sztem a helyzet is adni fogja magát... Sok sikert.!!! :D
8/10 anonim válasza:
szerintem, ha ilyet kérdezel, fiatalkák vagytok, és nem csináltok még 'olyat'
Mi ilyenkor filmet nézünk, és sokat-sokat csókolózunk.
De hidd el, lesz mit csináljatok majd:)
9/10 Missi_Key válasza:
hamár ebbe a kategóriába tetted a kérdést....:sztem dugjatok.
10/10 anonim válasza:
sztem vegyetek elo egy szamitogep-architechturak konyvet es nyaljatok be elejetol a vegeig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!