Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet az hogy 14 éves vagyok és meleg. Másoknak bevallani nem merem, de szeretnék egy meleg barátot. Ez lehetséges? , de tényleg, szükségem lenne rá
14 évesen még nem vagy semmi, nem, hogy meleg. Teljesen természetesek az ilyen pillanatnyi elmezavarok ilyen korban. A lényeg, hogy most alakul ki, hogy melyik nemhez vonzódsz. Kíváncsi vagy mint a szar, ki akarsz mindent próbálni... tudom, mert ugyan így voltam. 13-14 évesen én is azt hittem, meleg vagyok. Aztán rájöttem, hogy mégsem. 17 éves koromtól kezdve mostanáig a 4. barátnőnél tartok, ha az egy éjszakásokat nem vesszük bele. Ne törd magad a dolgon... nem kell neked pasi, csak most gondolod azt. Ha majd 16-17 évesen is ilyesmi lesz a felfogásod, akkor tedd fel újra a kérdést.
19F
Birom, hogy be akarjatok meselni a gyereknek, hogy nem meleg...14 evesen boven el tudja donteni, hogy a fiukra vagy a lanyokra izgul fel.
Kerdezo, baratot keress a neten, de ne azert baratkozz vlakivel, csak mert meleg...ha meg olyan baratra gondoltal, akivel randiznal, akkor azt mondom, hogy meg legyel inkabb gyerek, tul fiatal vagy a randizashoz (ha hetero lennel, akkor is ezt mondanam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!