Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye lehetséges? Vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye lehetséges? Vagy tényleg ennyire sz@r a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy:

Ugye én egy 14 éves lány vagyok (nyáron leszek 15). Van barátom, 7 hónapja, és szerintem ez ebben a korban már elég soknak mondható...Nagyon szeretjük egymást, ő 16 éves, és tényleg látszik is rajta hogy szeret. Sokszor mikor találkozunk, úgy érezzük sokkal jobban szeretjük a másikat mint eddig, ezért ezeket elneveztük "Jobban szeretlek nap"-nak. :) Na de ezt csak azért mondtam, hogy még így 7 hónap alatt sem untunk egymásra, sőt egyre jobban szeretjük egymást, hetente 2x találkozunk.

Na de a kérdésem az lenne, hogy szerintetek lehetséges hogy még nagyon sokáig együttlegyünk - mondjuk örökre? :) Már beszéltünk komolyan is ilyesmikről és szerintem képesek lennénk együttmaradni :) Neki nem én vagyok az első barátnője, és nekem sem ő az első barátom. Még nem feküdtünk le, még nem is tervezzük, de az is majd csak +pont lehet a kapcsolatunkban nem?

Az a baj, hogy sokan aztmondják hogy kizárt hogy 15éves kortól együttlegyenek nagyon sokáig...És elég lesújtó, mert én nem így érzem, és nemis akarom úgy érezni...Csak mindig ezt mondják, és nemtudom így van e? :/

Köszi a válaszokat, poénosak is jöhetnek, áltlában sírva röhögök rajtuk :D 15L

2011. ápr. 30. 19:48
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
14L a végén, elírtam bocsi :D
2011. ápr. 30. 19:50
 2/15 anonim ***** válasza:

én 15 éves lány vagyok, a barátom 18 éves. tipikus jófiú típus. :) 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást.

volt egy előző párkapcsolatom, nevezzük a fiút Andrisnak. Andris megcsalt, de ez most a kifejtésem szempontjából lényegtelen. ő 16 éves volt. soha nem éreztem nála azt, amit a mostani páromnál érzek.

olyan, mintha újra egy rajongó kislány lennék, mintha visszatért volna az az elképzelés, hogy "ő lesz a férjem", amely elképzelést általában 10 évesen elhagyjuk. és most visszatért.

soka beszélgetünk, néha poénból, néha komolyan a közös jövőnkről.

és nagyon remélem, hogy együtt öregedhetünk meg. :)

2011. ápr. 30. 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ha nagyon szeretitek egymást akkor lehetséges :) Kivételek mindig vannak :)) 14/L
2011. ápr. 30. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
hát hajrá nyilván úgy lesz ahogy Ti alakítjátok, bár meg kell jegyeznem, hogy korosztályprobléma, hogy esetleg ebben a korban hiába szeretitek egymást, mivel még ki kell járnotok a középsulit és az egyetemet könnyen elcsábulhattok, hogy több partnert kipróbáljatok, és ez normális is valahol..
2011. ápr. 30. 19:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Köszi hogy ezt leírtad, végre megtaláltam a megfelelő szót - rajongás! :) Ugyan így érzek nála, és az előző barátom engem is megcsalt. :/ Így sajnos átérzem...De most leírhatatlanul szerelmes vagyok, és szerintem lehetséges főlg az együttélés (Amit én már személyszerint nagyon várnék, annyira jó lehet mindennap vele kelni :) )

Második: Igen, énis így gondolom! :)

2011. ápr. 30. 19:59
 6/15 A kérdező kommentje:

Harmadik: Ő olyan suliba jár ahol alig van lány, de tényleg, egy osztály 30 fős és max 2 lány van. :'D (informatikai)

És én is ide megyek...:D Szóval a suli nemhinném hogy akkora akadály lenne, főleg hogy egymás ideálja vagyunk vagy hogy mondjam, érted...:)

2011. ápr. 30. 20:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Apukám két volt osztálytársa mai napig férj-feleség, kb 50 évesek és gimiben jöttek össze. :D
2011. ápr. 30. 20:01
 8/15 A kérdező kommentje:
85%-os: Apukám és anyukám is gimiben ismerkedtek meg, de ők csak később jöttek össze :D
2011. ápr. 30. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki már 6 éve együtt van a barátjával és nagyon szeretik egymást :) A Lány most 20 éves :)
2011. ápr. 30. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én szüleim általános iskolás korukban jártak utána szakitottak és 10 év mulva ujra egymásra találtak
2011. ápr. 30. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!