Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye lehetséges? Vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye lehetséges? Vagy tényleg ennyire sz@r a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy:

Ugye én egy 14 éves lány vagyok (nyáron leszek 15). Van barátom, 7 hónapja, és szerintem ez ebben a korban már elég soknak mondható...Nagyon szeretjük egymást, ő 16 éves, és tényleg látszik is rajta hogy szeret. Sokszor mikor találkozunk, úgy érezzük sokkal jobban szeretjük a másikat mint eddig, ezért ezeket elneveztük "Jobban szeretlek nap"-nak. :) Na de ezt csak azért mondtam, hogy még így 7 hónap alatt sem untunk egymásra, sőt egyre jobban szeretjük egymást, hetente 2x találkozunk.

Na de a kérdésem az lenne, hogy szerintetek lehetséges hogy még nagyon sokáig együttlegyünk - mondjuk örökre? :) Már beszéltünk komolyan is ilyesmikről és szerintem képesek lennénk együttmaradni :) Neki nem én vagyok az első barátnője, és nekem sem ő az első barátom. Még nem feküdtünk le, még nem is tervezzük, de az is majd csak +pont lehet a kapcsolatunkban nem?

Az a baj, hogy sokan aztmondják hogy kizárt hogy 15éves kortól együttlegyenek nagyon sokáig...És elég lesújtó, mert én nem így érzem, és nemis akarom úgy érezni...Csak mindig ezt mondják, és nemtudom így van e? :/

Köszi a válaszokat, poénosak is jöhetnek, áltlában sírva röhögök rajtuk :D 15L

2011. ápr. 30. 19:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
66%os: Gratula nekik, énis szeretnék így lenni...:)
2011. ápr. 30. 20:05
 12/15 A kérdező kommentje:
A másik 66-os: Na az is szép, de én megszakítás nélkül szeretnék a párommal lenni...:)
2011. ápr. 30. 20:06
 13/15 anonim ***** válasza:
ja amugy megint én vagyok mi a barátommal 1éve együtt vagyunk én 14 vagyok ő 16 és mi is hosszú távra tervezzük a jövönket :P jo lenne vele leélni az egész életemet. :)
2011. ápr. 30. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
a párom szülei ésn gay szülei is 15-17 évesen jöttek össze a párjukkal (első voltam) :)
2011. ápr. 30. 20:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor még sem olyan a helyzet, mint ahogy sokan beállítják. Sok boldogságot mindenkinek, remélem ti is együttlesztek a párotokkal amíg csak lehet! :)
2011. ápr. 30. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!