Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már csak megszokás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már csak megszokás, vagy csak egy újabb hullámvölgy?

Figyelt kérdés
5 éve élek párkapcsolatban a barátommal, az első évek szépek voltak gondmentesek, de mivel nagyon fiatal voltam, amikor összejöttünk (17)sok probléma volt a kapcsolatunkban ( továbbtanulás miatt, megcsalás...). Mindig mindenen sikerült továbblépnünk, megbocsájtottunk egymásnak, mert szerettük egymást, mindig úgy éreztem, hogy az igazi, nyilván ő az első nagy szerelem... De az utóbbi 1 évben tul sok volt a konfliktus, 1-2 honapos szakitás is közbe esett, de amikor kibékülünk megint minden rendben van újra úgy éreztem belé szerettem, nem kell más, hiányzik, ha nincs velem, de most megint jött egy pont, hogy ugy érzem nincs rendben minden, van 1 srác aki tényleg komolyan érdekel, tetszik, jól kijövünk, ha nem lenne a barátom egyből igent mondanék... Ez most megint csak egy korszak, mert ellaposodott? De igazából azon filózok, hogy ez már sehogy se normális, hogy valaki máshoz vonzódok... Közbe meg mégis olyan nehéz elengedni a biztosat, meg nyilván szeretem mint embert, társat, a legjobb barátom, és rossz abba is bele gondolni, hogy valaki mással legyen, én pedig örökre elveszithetem és megbánom, ha ott hagyom valaki másért.
2013. jún. 11. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már egy másik sráccal kezdesz akkor inkább szakíts a mostanival hiszen semmi értelme ennek.
2013. jún. 11. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Másik fontos, hogy még olyan fiatal vagyok, és azt is bánnám, ha most beleragadnék ebbe csak azért, mert már megszoktam, hogy vele vagyok...És nem adtam másnak is esélyt, annyira ragaszkodok ehhez a kapcsolathoz, soha nem tudtam kilépni belőle, és így most elég nehéz, hogy igazából nem is adott rá okot, mert mostanában túl rendben is volt minden. Ennyire félnék az egyedül létől?
2013. jún. 11. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!