Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány 174 centi magas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány 174 centi magas, az már nem is nőies? Kell az ilyen egyáltalán valakinek?

Figyelt kérdés

Az irodában, ahol dolgozom, van egy férfi, aki szerint nem kellene magassarkút hordanom mert beverem a fejem az ajtófélfába. Folyton cikiznek a magasságommal, és kezdem kellemetlenül érezni magam, úgyhogy eldöntöttem, hogy csinálok egy rövid közvélemény kutatást!

Ki hány centi magas és mekkora a barátnőd/barátod? (Ha nincs párod, akkor egy intervallumot kérnék szépen, hogy mettől meddig elfogadott számodra a magassága.)

P.S: Tudom, hogy a szerelem nem a magasságon múlik bla-bla... úgyhogy ezt ne írjátok le megint. :)

Köszönöm!

2013. jún. 11. 17:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

176cm vagyok és bátran felveszek magassarkút :) párom kb 186-188 cm. Őt zavarja, ha mellette magassarkúban vagyok, de amikor egyedül mászkálok, akkor simán felveszem :). Magasságom miatt még sose cikiztek....

21N

2013. jún. 11. 17:34
 12/27 anonim válasza:
Én jobban kedvelem, az alacsonyabb lányokat. 155-165 centiméter körül. Ha a magasságodhoz arányos a tested, egyáltalán nem "baj". További szép napot!:)
2013. jún. 11. 17:36
 13/27 anonim ***** válasza:

Én is 174 cm vagyok, de nem számítok magasnak. Nem tudom te merre élsz.

Nekem volt már velem egymagas párom is meg tőlem 10-cmrel magasabb is. És mindegyikkel megvoltam.

Magassarkút igaz nem hordok, de én azért mert nekem nem kényelmes, és a síktalpú cipőkben érzem otthon magam.

2013. jún. 11. 17:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kell. Én 180 cm vagyok, volt barátnőm 178 cm. És úgy volt nekem jó, ahogy volt.
2013. jún. 11. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:
174 cm az mióta magas...?
2013. jún. 11. 17:56
 16/27 anonim ***** válasza:

Én 180 centi vagyok akkor érezzem selejtnek magam???

És még magassarkút is hordok néha engem nem érdekel ki mit mond szeretem és felveszem. Ennyi!!

2013. jún. 11. 18:02
 17/27 anonim ***** válasza:
en 182 vagyok igy a 165-175 cm-et tartom megfelelonek
2013. jún. 11. 18:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Nanehogymár! Én 173 vagyok és általában inkább lealacsonyoznak:-) A barátom nem tudom pontosan, de max olyan 5 centivel lehet magasabb nálam. De jártam már nálam alacsonyabb sráccal is, pedig azt hittem, hogy nekem alacsony pasi szóba sem jöhet, de aztán úgy megfogott a személyisége, hogy mégis összejöttünk, szóval ezen nem múlik semmi:-)Nincs semmi baj a magasságoddal, a munkatársaid túl alacsonyak.
2013. jún. 11. 18:36
 19/27 anonim ***** válasza:

nem vagyok lány de nincs para és kell az ilyen nekünk :)

én 181cm magas vagyok pedig csak 15 éves....

2013. jún. 11. 18:57
 20/27 anonim ***** válasza:
172 cm magas vagyok, és még sosem volt problémám a fiúk terén a magasságom miatt, épp ellenkezőleg :)....
2013. jún. 11. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!