Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány 174 centi magas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány 174 centi magas, az már nem is nőies? Kell az ilyen egyáltalán valakinek?

Figyelt kérdés

Az irodában, ahol dolgozom, van egy férfi, aki szerint nem kellene magassarkút hordanom mert beverem a fejem az ajtófélfába. Folyton cikiznek a magasságommal, és kezdem kellemetlenül érezni magam, úgyhogy eldöntöttem, hogy csinálok egy rövid közvélemény kutatást!

Ki hány centi magas és mekkora a barátnőd/barátod? (Ha nincs párod, akkor egy intervallumot kérnék szépen, hogy mettől meddig elfogadott számodra a magassága.)

P.S: Tudom, hogy a szerelem nem a magasságon múlik bla-bla... úgyhogy ezt ne írjátok le megint. :)

Köszönöm!

2013. jún. 11. 17:30
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Hölgyeim, akik magasabbak vagytok, szívesen olvasnám a tapasztalataitokat! :)
2013. jún. 11. 17:31
 2/27 anonim ***** válasza:
60%

Az attól függ milyen a testalkata. Ha NDK-s úszónőre emlékeztet akkor nem nőies kicsit sem.

Ha meg olyan mint a csotvázkirály akkor sem.

De ha arányos akkor miért ne? 190 körül rengeteg csávó van és nekünk pont ez a magasság ami még nem lenne röhejesen nagy különbség.

2013. jún. 11. 17:31
 3/27 anonim ***** válasza:

Én 175 cm vagyok és legutóbbi barátnőm 170 centi volt de ha intervallum akkor 150-185-ig még nem vészes sztem!

F

2013. jún. 11. 17:32
 4/27 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátnőm 179 cm volt és egyáltalán nem ciki ha magas egy lány! Jó azért ne legyen 2m magas:D
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
a 174 centi mióta számít magasnak? hol dolgozol hobbitfalván? :D
 6/27 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy szeretem, ha nem pici egy lány/nő! Az első két barátnőm egyaránt 172 cm volt, az már majdnem ugyanakkora. És ez nekem pont megfelelt. Ugyanúgy egy 174-178-as nő is tökéletes lenne. Pont azt nem szeretem, ha már 165-től kisebb valaki, mert nagyon le kell hajolni. (Én 180 vagyok.)
2013. jún. 11. 17:33
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az annyira nem vészes, én ugyan 173 centis srác vagyok, de nyomultam már nálam 10 centinél magasabb lányra is mert tetszett nekem. Bár valószínűleg elég hülyén nézhettem ki melletted, de vannak pasik nem is kevesen 180 felett, így szerintem nincs miért aggódnod.
2013. jún. 11. 17:34
 8/27 anonim ***** válasza:
nekem is volt kb ilyen magas barátnőm. normál magasság teljesen
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
180 centi vagyok, lany, es erdekesmodon imadnak a pasik. Magassarkuban is. Szoval teljes nyugalommal szard le, hogy mit mondanak a komplexusos munkatarsaid.
 10/27 anonim ***** válasza:

172 cm magas vagyok és simán hordok 10 cm magas cipőket :) Lehet magasabb így már mint az átlag de ha ez gáz akkor a 150 cm is az...

28L

(a barátom 189 cm :))

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!