Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják az oláhcigányok a zenész cigányokat?
Zenész cigány = akik kitörtek a mocsokból vagy már beleszülettek de CSINÁLNAK VALAMIT.
Oláhék-k meg hédereznek a putriban, műveletlenek és általában várják a segíjt rosszabb esetben Mari néni nyugdíját. Persze nem mind, csak ez a jellemző.
Mondtam, hogy általában - vagyis van sok különbség. A többség ilyen ami nem azt jelenti, hogy mind.
De a zenész C-k utálják őket, mert azok is utálják emezeket. Miért? Mert messze állnak egymástól.
Én ismerem a cigányokat, hisz az utcánk is tele van velük.
Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a magyarok irántuk érzett ellenszenvük nem véletlen. Van össz-vissz 2-3 roma család, akik normálisak, de a többi 5 az katasztrofális. A szomszédunkban 10-en vannak... szép nagy család. ;)
Ebből páran már elköltöztek, így nem tudom mit művelnek, de a többi az nyílt titok, hogy lop.
Amúgy az tényleg igaz, hogy amelyik egy kicsit is többre viszi, azt kimarják maguk közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!