Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálják az oláhcigányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják az oláhcigányok a zenész cigányokat?

Figyelt kérdés
Van egy pasim és ő oláhcigány azt mondta őt nem érdekli ez a dolog,de a családját igen...hát nemis vitt még el magához de szerintem nemis fog mert nem mer..
2013. jún. 11. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
mert te zenész cigány vagy...?
2013. jún. 11. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Zenész cigány = akik kitörtek a mocsokból vagy már beleszülettek de CSINÁLNAK VALAMIT.

Oláhék-k meg hédereznek a putriban, műveletlenek és általában várják a segíjt rosszabb esetben Mari néni nyugdíját. Persze nem mind, csak ez a jellemző.

2013. jún. 11. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nálunk is volt ebből probléma... Anno nagymamám elkergette a nővérem barátját, mert ő oláh cigány volt :D
2013. jún. 11. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
kedves 2.-dik!!!!nézz magadba és utána dumálj olyan emberekről akit nem ismersz!!!!
2013. jún. 11. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam, hogy általában - vagyis van sok különbség. A többség ilyen ami nem azt jelenti, hogy mind.

De a zenész C-k utálják őket, mert azok is utálják emezeket. Miért? Mert messze állnak egymástól.

2013. jún. 11. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ismerem a cigányokat, hisz az utcánk is tele van velük.

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a magyarok irántuk érzett ellenszenvük nem véletlen. Van össz-vissz 2-3 roma család, akik normálisak, de a többi 5 az katasztrofális. A szomszédunkban 10-en vannak... szép nagy család. ;)

Ebből páran már elköltöztek, így nem tudom mit művelnek, de a többi az nyílt titok, hogy lop.

Amúgy az tényleg igaz, hogy amelyik egy kicsit is többre viszi, azt kimarják maguk közül.

2013. jún. 11. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
a kettesnek van igaza
2013. jún. 11. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Te cigány vagy, neked kellene tudni :)) Én nem vagyok az, de azt olvastam, hogy régen ezek a cigány csoportok (és még ma sem igazán) nem igazán keveredtek egymással, de azt ne kérdezd, miért. Illetve úgy tudom,az oláh cigányok nem tartják igazi cigányoknak a romungrókat (zenész cigányok), mert nem beszélnek lováriul és nem tartják a hagyományokat.
2013. jún. 13. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!