Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak zenészekkel tudok összejönni?
Figyelt kérdés
eddig szinte kivétel nélkül az összes exem (rock)zenész volt.most nincs pasim,de már tudom,h a következőnek is annak kell lennie.ez valami megrögzöttség.más is volt hasonlóan ezzel?2012. okt. 12. 16:57
1/9 anonim válasza:
hosszú haj, kecskeszakáll, kiugró torok ádámcsutka vagymi
2/9 A kérdező kommentje:
nem emiatt....
2012. okt. 12. 17:00
3/9 asdasd1125 válasza:
nemtudom, de nekem a fiúm girátozik ,a rock zenét imádja) és velem is ez van :))
4/9 anonim válasza:
Mert agyon vagy b@szva tetoválással, piercinggel, talán még füllyuk tágítód is van :D
Kellemetlen, így jártál.
Egy normális pasi, max. egy apró tetoválást visel el, meg fübevalót.
A bevállalósabbak esetleg egy apró köves köldök, szemöldök, vagy orr piercinget viselnek el, aztán kifújt.
5/9 A kérdező kommentje:
mi van?? :DDDDD LOL
2012. okt. 12. 17:08
6/9 anonim válasza:
Ez de hülye...xD Na mindegy..
A kérdésedre: Azért mert ők jönnek egyszerűen be.:D Ők tetszenek, így csak őket látod meg. Ezzel nincsen semmi gond. Én meg mindig aszociálisokkal jövök össze/találkozom, mert nekem ők a gyengéim. Én sem tudom miért... Csak így van és kész.:D
7/9 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
nem emiatt....
DE
8/9 anonim válasza:
Figyelj, ha gondolod folytathatod még 1 zenésszel :D
Dobos vagyok :D
9/9 anonim válasza:
Vagy szakíts a hagyományokkal és velem a muzikális analfabétával jöjjél össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!