Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van köztetek olyan, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, akinek még sose volt szerelmi csalódása? Ha igen, akkor ezt hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akinek még soha nem volt olyan, hogy akit akar, azt nem kapta meg, ha pedig megkapta, akkor minden kiszemeltje teljesen odáig volt érte. Folyton úgy áll a dolgokhoz, hogy kinéz magának valakit, és azt mondja, hogy nem kell érte tennie semmit, mert tudja, hogy az adott srác úgyis észreveszi majd és mindent megtesz érte, hogy vele lehessen. És ez tényleg mindig így van. Ez ennyire csak hozzáállás kérdése lenne?

Vagy ez valami taktika, amire én még nem jöttem rá?

Vagy egyszerűen vannak olyan típusok akik másoknak okoznak fájdalmat (mint például ő, amikor szakít), és vannak olyanok, akiknek mások okoznak folyton fájdalmat? (mint például én)

Mégis mi a kulcsa a dolognak?

Ne értsetek félre, nem azt akarom, hogy őt is átverjék, csak szeretném ha engem se használnának ki. :(

2013. jún. 11. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennek a türelem és felépített kapcsolattartás az alapja.

Semmi ördöngösség.

2013. jún. 11. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnőt teszi a nagymenőt... Az ő "kiszemeltje" valószínűleg nem akkor találkozik először mikor neked mondja a kamu dumáit, hanem akkor mikor már célegyenesben van. Amúgy tudjuk, hogy ha egy csaj mindent meg tesz egy srácért, gondolok itt a piszkios dolgokra, akkor persze hogy nem csalják meg őt...
2013. jún. 11. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül az a jó, ha valakinek nincs csalódása ilyen téren. Gondolj csak bele mennyire fáj, mennyire rosszul esik egy szerelmi csalódás. ÉS most gondolj bele mennyi mindent tanulsz belőle. Sokszor darabokra törik a szíved és te sokszor képes vagy összerakni utána. Ilyenkor az új szív mindig erősebb lesz , mint a régi. Egy sportoló az edzés során "leépíti" szervezetét, majd pihen, majd leépít és a végeredmény az, hogy erősebb lesz. És ez jó érzés. A barátnőd nem fejlődik, megragadt egy szinten. Te ne érd be ennyivel!
2013. jún. 11. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, nekem sem volt még. Viszont szerelmes sem voltam még soha. Mindig én szakítottam, a srácok meg szenvedtek, de én nem direkt csináltam így, hanem csak így alakult ..
2013. jún. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!