Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Járok valakivel, és megismertem egy haverját, aki azóta nekem is haver lett. Csak azóta, amikor kettesben vagyunk elcsattan pár csók. De tisztában vagyunk vele, hogy több ok is van rá, miért ne legyen közöttünk semmi. És mégis mostansában nem tudom azokat a csókokat kiverni a fejemből.2009. okt. 9. 19:26
1/8 anonim 

válasza:

De ismerös... velem ugyanez volt csak a csokbol jön a folytatás és utána meg az érzelem... aztán utána el kell döntened mi is a helyes járható ut.. ezen én is sokat agyaltam.. ha nem kötödsz mostani párodhoz akkor mindenképp szakits vele mert igy csak egyre rosszabb lesz.. aztán várj egy bionyos idöt és ha ugy érzed hogy kell a haverja akkor már az se lesz annyira gáz .. csak ne hhuzd sokéáig azt a kapcsolatot ami nem müködik mert minnél tovább huzod annál rosszabb lesz!
2/8 anonim válasza:
Mit kéne csinálnod? előszöris nem megalázni a pasidat azzal hogy a haverjával smárolsz mert így undorító ribanc nak tűnsz már bocs.. azt kell meggondolni ér e annyit az a pár csók hogyha úgyse lehettek eggyütt, vagy mond el a pasidnak mi volt és kérd ne öljön meg érte... ha a hejében lennék vagy nagyon megaláználak, vagy kiütnélek a másik sráccal eggyütt.. Viszont ha annyira komoly a dolog akkor szakíts a pasiddal szard ki mit gondol, és legyetek boldobok a sráccal
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommenteket! Tudom, hogy nem helyes, amit csinálok, és tényleg ribancnak tűnhetek. Csak sajnos én alapból ilyen természetű vagyok, hogy akár csak egy belsőségesebbnek tűnő simogatás után is az jár az agyamban.
2009. okt. 9. 19:36
4/8 anonim 

válasza:

sztem ha a mostani barátoddal akarsz mardni akk ne mond el neki!!
minek a konfliktus?!beszéld meg a haverjával h hagyjátok abba..
de ha nem akarsz vele maradni(másmint a pasiddal)akk szakíts vele és téll(egy kis iső elteltével)gyere össze a haverjával..
de ne várjátok h örülni fog nektek..
5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez kicsit bonyolultabb, és nem lenne elég hely, hogy leírjam, meg nem is tudom, kifejezni rendesen.
Imádom a közös haverunkat,akivel történt a csók,szerintem azért "vonzódom" most jobban hozzá, mert máshogy szól hozzám, máshogy ér hozzám, mint a barátom. Gyengéd. Nem mintha a barátom nem lenne az, de teljesen más.
2009. okt. 9. 19:44
6/8 anonim 

válasza:

Mi bonyolult ezen? Van barátod, és egy másik sráccal smárolsz. Ez tök egyszerű.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen. Kívülről ez jön le.És végül is ez a lényege. Én mégis átértelmezem ezt az egészet, és nem tudom így leegyszerűsíteni.
2009. okt. 9. 20:02
8/8 anonim 

válasza:

Ja, csak bonyolítod. Ha a barátod szereted, legyél vele, ha a másik gyerek jön, ne legyé má ribi és szakíts a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!