Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen a szex egy szűz pasival?
A jelenlegi páromnak én vettem el a szüzességét, és felejthetetlen, csodás élmény volt. Leírhatatlan :)
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok privátban, nekem voltak kezdetben félelmeim, hogy mithogymerre :D
22/L
Szerintem nem. Mi pl először nem konkrét aktussal kezdtük, hanem ugye petting, stb. Ő ügyes volt, elég jól ráérzett a dolgokra, de az elején néha megfogtam a kezét, és kicsit irányítottam. Aztán utána a későbbiekben elég volt már csak, ha mondtam, hogy kicsit lejjebb-feljebb-lassabban-gyorsabban, stb. :)
Kommunikáljatok sokat, ez nagyon fontos!
Szerintem ha már konkrétan az aktusig eljuttok, ott már nem kell "segítened". Ösztönösen tudni fogja mit, hogy merre :) Elsőre úgyis iszonyat hamar el fog sülni :D
22/L
Az elsőt nem fogja sokáig bírni, csinálhatsz akármit. Pihenjen kicsit utána, aztán vedd rá egy második menetre is, akkor talán már jobban fog menni :D
De sajna ez nem úgy megy, hogy csak az első lesz rövid, aztán meg már órákig képes lesz "nyomni", ez egy folyamat, időről időre egyre tovább bírja majd.
Az én páromnak viszonylag sok idő kellett, de gondolom ez változó.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!