Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső mennyire befolyásolja az igényeket? Miért van az, hogy a szép lányok inkább csúnya pasit akarnak a csúnya lányok meg inkább helyes pasit?
Valahogy ilyen párokat látok mostanság utcákon.
Illetve én mindig a csúnya lányoknál próbálkoztam, mert mondom ha csúnya kövér akkor tuti engem akar, mert hogy én is az vagyok stb. De a csúnya duci lányok mind azt mondták, bocsi nem vagy az estem stb, Egy nap chaten elkezdtem beszélgetni egy lánnyal képet nem láttunk egymásról és tök jól elbeszélgettünk, aztán mutatott képet magáról és csak néztem, naa mondom ilyen lánynak sose kellenék, eszméletlen csinos volt meg szép, tuti csak szórakozik. Azóta találkoztunk egy éve boldog párkapcsolatban élek vele, mondjuk még most se értem miért van velem és nem hiszem el, hogy velem van, pedig minden reggel mellettem ébred fel.
"Ha 1! db-ot láttam volna vagy találkoztam volna ilyennel azt mondom oké,tényleg.Lassan 7 éve próbálkozom,semmi eredménnyel."
Lehet rossz körben ismerkedsz, rossz lányokkal, valami baj van a stilusoddal, amit nem birnak a nők, vagy egyszerüen nagyon szerencsétlen vagy.
"A kérdező állítása szerintem egyáltalán nem igaz, a "szép" lányok mind ilyen rózsaszín pólósokkal meg kigyúrtakkal van"
Nem tudom , te mire gondolsz, mi a szép, de én nem az ilyen nagyon sminkelt cicababákra gondolok, mert azok ilyen pasikkal vannak. Én az egyszerű szolid rendes szépségekre gondolok. Párom is egyszerű szemüveges, nem sminkeli magát nem hord magassarkut stb. de mások szerint is gyönyörű arca és teste van.
"Fiatalabb korosztályban egy lánynak min. 50 srác udvarolgat,ezek között bőszen válogathat,itt a nagy gond a felszínességről már nem is beszélve."
De azok legtöbbje olyan srácok is, hogy egyik se fog kelleni nekik, mert olyan a belsője, stlilusa, legtöbbnek csak szex kell, és van már barátnője
Azt senki sem említette meg, hogy egy csúnya csajszi (magamból kiindulva) sokkal hálásabb minden kis apróságért, odafigyelésért, sokkal odaadóbb, sokkal több törődést nyújt a párjának, és egyszerűen azért, mert kevés ilyenben volt része, és sokkal jobban értékeli.
Meg az én vélemény az, hogy a test folyamatosan változik, egy kis sporttal, divatos ruhával, frizurával, némi sminkkel mindenkiből ki lehet hozni egy átlagos külsőt. És a szép lány sem marad örökre szép, ő is elhízhat, neki is lehetnek rejtett "szépséghiái".
tegnap 15:55
Sem én sem a környezetem nem tart engem csúnyának. (Hiába vagyok kapcsolatban, udvarolni próbálnak, bókolgatnak stb.) A párom még sem rózsaszínpólós don huán...erről ennyit.
Akkor én a helyedbe akkor elgondolkoznék a stílusomon, személyiségemen. Lehet hogy a 7 év alatt annyira belefáradtál, hogy már görcsösen akarsz magadnak társat, és emiatt már túlzásba esel az udvarlásokkal, ismerkedésekkel? Nem lehet? Ez csak egy tipp. Lehet hogy más körökben kéne mozognod.
Sajnálom hogy a 7 év alatt nem találtál senkit, de ha itt "sírsz" és általánosítgatsz így nem is fogsz találni senkit sem. Főleg ha tartod magad az elveidhez, amit leírtál.
Egyszerű rá a válasz.. Azért mert a kevèsbè jókèpű pasik ezerszel jobban èrtèkelnek egy csinos nőt mint a jó pasik. Nekik már olyan magas az önbizalmuk,hogy elèg hamar elbízzák maguk ès teljesen termèszetesnek veszik,hogy a nő velük van. Ellenben a nem túl helyes pasik általában mindent megtesznek,hogy megtartsák a szèp nőt mert tudják,hogy nekik mèg egy ilyen nem lesz... saját tapasztalat. Egy elèg jókèpű pasit dobtam egy olyanèrt aki egyáltalán nem az esetem.. de èletem legjobb döntèse volt. Sokkal jobban èrzem magam vele,èrzem,hogy tisztel,szeret ès a világon mindent megtenne èrtem. Ezekből kifolyólag egyèbkènt a vonzalom is fokozatosan kialakult.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!