Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg kéne fogadnom? Lehet benne valami? Fontos!
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, kisebb viták persze nálunk is vannak. A hétvégén volt az unokatesójának a bérmálkozása ahova én is meg voltam hívva, még se mondta hogy menjek, most hétvégén pedig a születésnapja lesz, arra is a füle hallatára hívtak meg, meg int úgy mondta hogy megy, és nem megyünk. A születésnapját tartották a bérmálkozással együtt, a ballagására se hívott meg (pedig volt hely, de ő a helyhiányra hivatkozott), és a szalagavatójára se, pedig oda is tudtam volna menni. :(
A mamája azt mondta, hogyha komolyan gondolná, akkor vinne ilyen helyekre..
Lehet van benne valami? :/
19L
Inkább kérdezd meg ezt tőle konkrétan és beszéljétek meg mert azzal többre mész. Az elmondottak alapján igaza van a mamájának és ezt te is tudod csak nem szeretnéd elfogadni.
Én mindenhova vittem/viszem a páromat ha tudom. Maximum a nagyon unalmasakat alkalmakat hagyja ki ami nekem is szenvedés de ezt is megbeszéljük, hogy tisztába legyen a helyzettel. Beszéljetek a dologról!
Na én meg hiába hívtam a barátnőmet, ő nem jön, valamit mindig kitalált, de amikor én nem értem rá pár alkalommal máris megkaptam, hogy ő most próbálkozik, de én túl elfoglalt vagyok...
Sajnos van ilyen, nem biztos, hogy nem szeret, lehet csak rosszul mutatja ki, de ez hosszú távon nem tartható sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!