Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meg kéne fogadnom? Lehet benne valami? Fontos!

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, kisebb viták persze nálunk is vannak. A hétvégén volt az unokatesójának a bérmálkozása ahova én is meg voltam hívva, még se mondta hogy menjek, most hétvégén pedig a születésnapja lesz, arra is a füle hallatára hívtak meg, meg int úgy mondta hogy megy, és nem megyünk. A születésnapját tartották a bérmálkozással együtt, a ballagására se hívott meg (pedig volt hely, de ő a helyhiányra hivatkozott), és a szalagavatójára se, pedig oda is tudtam volna menni. :(

A mamája azt mondta, hogyha komolyan gondolná, akkor vinne ilyen helyekre..

Lehet van benne valami? :/

19L

2013. jún. 10. 10:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, az unokatesójának lesz a születésnapja!
2013. jún. 10. 10:43
 2/6 Zakathol ***** válasza:
100%
Lehet. Én már fél év után is vittem magammal a barátnőmet mindenhova - és fordítva.
2013. jún. 10. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
2 év után már ha komolyan gondolja akkor igen, vinnie kéne. Én 3 éve vagyok a párommal. Nálunk már egy év után nem volt ilyen h te v én hanem az volt h mi. Tesói ballagására, fellépésére..... mindenhova vele megyek.
2013. jún. 10. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolná Veled,és még mindig szeretne,akkor természetes dolog lenne számára,hogy Téged is elhívjon magával.Szerintem már nem számíthatsz rá semmilyen értelemben.
2013. jún. 10. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább kérdezd meg ezt tőle konkrétan és beszéljétek meg mert azzal többre mész. Az elmondottak alapján igaza van a mamájának és ezt te is tudod csak nem szeretnéd elfogadni.

Én mindenhova vittem/viszem a páromat ha tudom. Maximum a nagyon unalmasakat alkalmakat hagyja ki ami nekem is szenvedés de ezt is megbeszéljük, hogy tisztába legyen a helyzettel. Beszéljetek a dologról!

2013. jún. 10. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Na én meg hiába hívtam a barátnőmet, ő nem jön, valamit mindig kitalált, de amikor én nem értem rá pár alkalommal máris megkaptam, hogy ő most próbálkozik, de én túl elfoglalt vagyok...

Sajnos van ilyen, nem biztos, hogy nem szeret, lehet csak rosszul mutatja ki, de ez hosszú távon nem tartható sokáig.

2013. jún. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!