Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi áll a hátérben? Tudnátok segiteni benne? Tanácsokal hogy mi is van
cicám sokat gondolkotam a gyerköcröl tegnap mit szolsz ahoz ha nem kapkodnánk el?félre ne ércsd szeretném tölled csak szeretném ha jokor jöne.remélem nem támac be ezért nagyon szeretlek sztem igy lenne helyes nem?
kb. egy órája
Jéé ati én ugy érzem te meggondoltad magad velem kapcsolatossan na de mind1 akkor védekezünk...
de hogy is..jaj tutam hogy ezel fogsz jöni
É most nem..nincs semmi baj..
rendben gyogyszer?
hát én biztos h. nem fogok gyogyszerezni...na mind1 szerettem volna az életem szerelmétôl 1 babát..de mind1 majd gumival azt eńyi
de hát lesz de 1 kis idö mulva legalább figy ha gondolod elviszlek valami dokihoz és iratok neked valamit mitom én mien kell patikába biztos megtom veni nem?:D
Neeeem biztos h. nem fogok gyogyszert enni nem...te majd veszel gumit azt kész...ezért fizetnél h. ne legyen babánk...huuu
pfuj te tod mit jösz csinálok neked 20 gyereket azt kiwáncsi leszek meg e birsz maradni melletem
Neken csak 1 kell de nyugi nem most...
nem érdekel nem védekezünk de ha utána elkezdesz szinészkedni én megölek
De miaz hogy szinészkedni???nem kell baba tõled nyugi...senkitôl sem kell...
atol félek hogy most ok minden lenne baba és elhagyná
De minek hagynálak el???????????? te r te lennél a gyerekünk apja...jééé te tiszta hülye vagy...de mondom h. nem kell...már ha akarnád seee...
De akarom de neked jön 1 és lelépnél etöl tartok
De nem érdekel lesz ami lesz meglesz a baba de ha lelépsz a fiamal jeni én megölek akor
De hova mennék...nem is biztos h. fiu lenne..jo nem érdekel nekem már nem kell...
vagy lányom De kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mind1 jösz és megbeszéljük
Nem ati ez 100% h. nekem nem kell korai még amugy is...
edig akartad
Igen eddig..
Csináljuk a dolgokat azt lesz ami lesz majd a sors eldönti rendben?
Ja ugy hogy védekezünk..ugy csinálhatjuk...ja de amugy eddig te is akartad..most hirtelen nem mi üt beléd ilyenkor...?...mind nekem akkor is lessz 1 babám ha tôled ha mástól nekem minden vágyan 1 kis baba....te meg ekkora patkány vagy velem...
me ezekel a dumákal bizonytalanic el ha töled ha mástol...
de ati te vagy életem szerelme..és töled lenne 1 szép babucim... én a világon mindenkitõl jobban szeretnélek..szerelmes vagyok beléd...
megbeszéljük majd rendben?
De ati az sem érdekel ha neked nem kell baba csak csinálj egyet nekem..és ha lesz..meg se mondom hogy terhes vagyok..eltünôk az életedbõl a babával eggyüt..
de jeni én is akarom de mi a baly azal ha 1 honapot legalább várnánk velle?
Jolvan.
neked is ok igy?
Ja de má tôbb mint 1 hónapja eggyütt vagyunk ám...
Szeretlek nekem kell 1 baba léccí ati..
de 1 gyerek felelöség is cicám mind1 ahogy lesz ugy lesz
Tudom..de én fel tudnám...nevelni..kérlek ati..
11:50
jooo
Jo mind1 nem akarom rád erôltetni.. ezt elfelelytetem
Jól értem, hogy 1 hónapja vagytok együtt, és máris gyereket akar a lány? Még együtt sem laktok.
Előbb ajánld fel neki, hogy költözzetek össze, és ha együtt tudtok élni, majd jöhet a baba. De ne 1 hónapon belül.
Szerintem így akar megfogni téged a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!