Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha nem bízom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem bízom meg benne?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, aztán randiztunk is. Tök rendes volt, meg tök aranyos meg tényleg, minden; de egyszerűen nem tudok megbízni benne, nagyon nem. Korábbi rossz tapasztalatok...

De most nem húzhatom végsőkig az agyát se, mert akar még találkozni, de így, hogy nem bízom benne, túl sok komolyat nem várhat tőlem.

2013. máj. 20. 19:51
 1/6 who i am ***** válasza:

take it easy! :)

Majd idővel megbízol benne, ne aggódj. Gondolom egyébként sem mondogatod neki, hogy bocs, de nem bízom benned. Ne legyél paranoid, féltékeny, csak nyugi ha megérdemli, el fog jönni az a pont, amikor bízol benne.

2013. máj. 20. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat alapja a bizalom. Ha nincs bizalom ,akkor oda a kapcsolatnak. Legalább ezt mondják az okos emberek a tévében.
2013. máj. 20. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy találkoztok még, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő már sokkal komolyabb dolgokban gondolkodik, mint te. És igazából egy viszonylag idegen emberben miért akarnál rögtön megbízni? Szerintem találkozgass vele, idővel kialakul minden, ne akarj rögtön hatalmas bizalmat valakivel, akit nem is ismersz.

A múltbéli csalódásokat pedig ne vetítsd ki másokra, mert az ég világon semmi közük nem volt ahhoz, hogy te miért és kiben csalódtál, nem ők okozták.

Nyiss új lappal mások felé, mindenki csalódik az életében és természetes, ha óvatos, de nem szabad túlzásba vinni és bizalmatlansággal indítani mindenkivel szemben!

32/N

2013. máj. 20. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne erre annyira ráparázni! :) Teljesen normális, ha 1-2 találkozás után nem bízol meg benne, hiszen fogalmad sem lehet, hogy milyen ember igazából. Nem is kell húzni az agyát se, csak szépen lazán, és hagyni, hogy minden a saját útján menjen. Komolyat ennyi idő és ennyi ismeretség után természetesen nem várhat, ha elvárja, akkor hülye, és helyre kell rakni az agyát. Találkozgassatok, ismerkedjetek, meséljetek sokat a másiknak magatokról, aztán majd kialakul. Te pedig ne a rossz tapasztalataidra alapozz - tudom, ezt könnyű mondani, nem te sem lehetsz kőtoronyba zárt királykisasszony, akiért a hős lovag legyőzi a hétfejűt. Legyél csak normális nő, aki a maga érdekében óvatos, de azért nem meghódíthatatlan.
2013. máj. 20. 20:15
 5/6 anonim válasza:
vedd lazán tényleg. :D majd tesz érte, hogy bízzál benne. meg kell próbálni hogy milyen vele, ha elcseszi, akkor az meg az ő sara... sok sikert:D
2013. máj. 20. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Nem tudom, az a gond, hogy az az érzésem, hogy az ilyen komoly kapcsolatokra még időt kellene hagynom, nem akarom erőltetni. Előítéletek meg hát.. talán jogos, talán nem - de elég partiarc a srác, szerintem túlzottan nem is bánná a dolgot, ha velem nem lenne semmi, az ilyenek könnyen találnak újat, azt meg nem akarom, h akkor találjon valaki újat, amikor én bármit is érezni fogok iránta..

2013. máj. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!