Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha barâtnōm bulizni akar de nélkülem és râadásul pasizós házibuliba? Természetesen a barâtnōi egészen messze állnak a szentektōl.
Én viszont komolyan gondolom és vele szeretnék bulizni.Nem egyedül mintha szinglik lennénk.
Komoly gondolkodású vagyok és én sem megyek le semmilyen csajozgatôs helyre nélküle. És ha ez nem lenne elêg ott lesz egy olyan tag is aki nyomul is râ...(nem engedi,hogy bârmit tegyek ellene)19-20/F
Nálam nem az lenne a fő kérdés, hogy most meg fog-e csalni vagy sem. Abban a pillanatban repülne, ha kijelentené, hogy jobb lenne, ha nem mennék vele. Persze nálunk ilyen kérdés sosem merült még fel, és nem is fog.
Amúgy mit mond indoklásként?
". Abban a pillanatban repülne, ha kijelentené, hogy jobb lenne, ha nem mennék vele."
Mert?
És képzeljétek sokkal jobb ha nem a pároddal mész bulizni, főleg ha ilyen féltékeny, és minden apró mozdulatért egyből ugrik. Jó együtt bulizni, de néha ugyanúgy kell az, hogy a párod nélkül menj el barátokkal/barátnőkkel, ez nem megcsalás. Jah, és azzal meg nagyon egyetértek, hogy ha a csaj/pasi olyan, hogy egy bulin megcsalna; na akkor nem csak bulin csalna meg hanem bárhol, szóval menjen :)
Nem az itt a baj, hogy egyedül akart menni bulizni, hanem hogy a leszögezte, hogy a pasija nélkül.
Én pl. nem szeretek egyedül bulizni. Nem érzem azt, hogy kell a párom nélkül mennem valahova. Lehet azért, mert ennyire jó a kapcsolatunk. Persze ha el akarna menni mondjuk barátnőzni, nyugodtan megtehetné, sőt, még támogatom is, de valahogy nincs igényünk külön "bulizásra".
Tehát oké, ha te a párod nélkül is szeretsz bulizni, de ez te vagy, nem reprezentálod az egész társadalmat.
Akkor van gond, ha az egyik fél ez a külön bulizós típus, míg a másik nem. Ha mindkettő ugyanolyan beállítottságú, azzal nem szokott gond lenni.
Szóval rendben van, ha egy pár néha külön is megy bulizni, de ha az egyik kijelenti, hogy na márpedig most nem jössz velem, az gáz.
(azóta megoldódott ez a helyzet, tudom, mivel írta a kedves kérdező :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!