Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szívem szerint azt mondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szívem szerint azt mondanám a páromnak, hogy most szakítsunk és mikor kiéltem magam folytassunk mindent. Az azt jelenti nem szeretem igazán?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nagyon szeretem és letudnám élni vele az életem,de még fiatal vagyok és érzem nem éltem ki magam. Ö már ezt az idöszakát letudta.
2013. jún. 9. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Szóval ismerkedni akarsz, meg más srácokkal összejönni, megtapasztalni újra-és-újra, milyen ha meghódítanak, élvezni a randizás folyamatát. Nem, ha igazán szeretnéd, akkor nem lennének ilyen vágyaid, de hát elég fiatal vagy, ez természetes.

Ne mond neki, hogy majd folytassátok, semmi értelme, úgysem lenne belőle már semmi.

2013. jún. 9. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező! ne izgulj, de tévedsz még nincs azon a korszakon túl, amúgy ilyen nincs, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, valaki még 30 éves korában is így él, sőt akár később is,

maradjunk annyiban Te nem vagy szerelmes, N

2013. jún. 9. 22:10
 13/18 _Jessy_ ***** válasza:
83%

Fiú? == önző pööcs vagy!

Lány? == ütődött r.banc vagy!

Egy viszont biztos: az, hogy ennek a szerelemhez köze nincs. Ez nélkül viszont biztos, hogy nem fogod vele leélni az életedet, bármennyire is szeretnéd.

2013. jún. 9. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt jelenti, hogy még nem élted ki magad úgy érzed. Szóval most a kapcsolat szerinted meggátol ebben. Tehát nem szereted annyira, ha ő a gátló tényező. Valami nem stimmel ott.

Nem az a baj, hogy ezt ő sokszor hangoztatta, hogy ő már túl van ezen a korszakon? Te pedig úgy érzed, lemaradtál mögötte?

2013. jún. 9. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Önző vagy, mert kiakarod élni magad mielőtt lekötöd magad. Vagy mondhatnám úgy is, hogy nem szűzen akarsz férjhez menni, de nem is egy pasival letudva. A szereled megvan, de önző vagy mivel ezt akarod. Rosszul esne, ha a párodnak több volt.
2013. jún. 9. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
És az miért jó ha havonta, 3 havonta másik családba kerülsz bele :D ? Én már az első barátnőm után nem éreztem jól magam egy másik családnál :D pedíg rendesek voltak
2013. jún. 9. 23:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg így érzed, akkor nem szeretheted valami borzasztóan...én 17 voltam amikor összejöttünk, azaz egy évvel idősebb mint te most, de egyszer nem fordult meg a fejemben ez a gondolat, hogy "kiéljem" magam...hiszen minden téren, legyen az az ágyban vagy az érzelmek terén, mindent megkaptam/kapok amire nekem mint nőnek szükségem van. Így még ez ötletnek sem jutott eszembe...és azóta is együtt vagyunk megcsalások, szakítások nélkül...

Szerintem inkább tisztázd le magadban hogy komolyan gondolod e vele ezt a kapcsolatot vagy sem.

De ha ezt így felvázolnád neki hogy szakítsatok h kiéld magad s majd utána folytassátok körbe fog röhögni és végleg elhagy...megérné ez, úgy ha igazán szereted? Nem hiszem...

2013. jún. 10. 08:46
 18/18 anonim ***** válasza:

két választás van:

-igazán szereted, maradsz mellette, másra nem is gondolsz

-nem szereted igazán, és mehetsz körbedugatni magad

2013. jún. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!