Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsunk vagy ne? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk vagy ne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A Párommal több mint egy éve vagyunk együtt. Fiatalok vagyunk még, én 17 ő 20. Távkapcsolatban vagyunk, közel 280Km-er szakít el minket. A mázlink az volt, hogy az apukája a MÁV-nál dolgozott így neki volt kedvezményes utazása. Minden héten találkoztunk, nyáron folyton együtt voltunk, de mivel ő tavaly Májusban leérettségizett és most esti OKJ-s képzésre jár Januártól megszűnt a kedvezménye. Havonta csak egyszer találkozunk, hol én megyek le, hol ő jön föl 3 napra.

Egyre nehezebben bírjuk. Szeretjük egymást, csak ragaszkodunk egymáshoz. Igaz, hogy egyedül is boldogulni, de a másik tesz teljessé minket. Vasárnap jön ha minden úgy alakul.

Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen köztünk, de nem jutottam semerre sem. Sokat vitatkozunk, veszekszünk és egyre jobban nehéz, hogy nincs mindig mellettem. Szeretem, de a szívem azt mondja, hogy "NE ENGEDD EL!!!" az eszem meg azt, hogy "ENGEDD EL,KERESS MÁST"

Sosem léptünk félre, mindent megtudunk beszélni, nagyon jó barátok vagyunk, a szexuális élet is rendben, de nem tudom, hogy mit tegyek.

Szakítsunk vagy ne?

2013. márc. 29. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Most ha én azt mondom hogy igen, akkor megteszitek? Igazából mérlegelni kell. Viszont az én véleményem az, hogy az a 200 akárhány km nagyon sok. És mivel fiatalok vagytok, nem tudjátok emgoldani a költözést, vagy középen való találkozást.. 4-6 év múlva biztosan nagyon jól meglennétek, de így nem valami jó ez ahelyzet.
2013. márc. 29. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:

őő, 20 évesen járhatna nappali OKJra is, és ahhoz már jár diákigazolvány! és ráadásul azért fizetni sem kell:D csak mondom

ne bonyolítsd a helyzetet... van egy ismerősöm aki 2 hónap után most találkozik a pasijával, mert ő a Balatonnál lakik, a srác meg valahol Alsóretkesen (kb hasonló távolság ha nem több)

ha szereted, akkor ne szakíts! indoklás: szereted:D ennyi, ne bonyolíts!

2013. márc. 29. 21:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Van esti diákja, csak az nem elég a kedvezményre.

Hát... most megy rendészetire, vagyis megint megpróbálja mert tavaly egy pont híján nem vették föl. De ha sikerül neki akkor is csak Szeptemberben lesz kedvezmény :/

2013. márc. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!