Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz találni egy olyan lányt aki hallgat Slipknot-ot, vagy legalább rock-ot?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 20:18
11/21 anonim válasza:
9-es
20000 ft-t tennék rá,hogy a kérdező más véleményen van XD
12/21 anonim válasza:
Szerintem a 16-17 éves csajjal se sokra tudna menni, nem még a 22 évessel :D
13/21 Pain for Pleasure válasza:
Én is csak rockot hallgatok és a Slipknotot is szeretem, de hozzád öreg vagyok :D
22/l
14/21 A kérdező kommentje:
Na látjátok? :D
Mondtam, hogy az én korosztályomban kevés az ilyen lány. :D
2013. jún. 9. 20:52
15/21 anonim válasza:
szia!én 13 éves vagyok és írtam neked üzit:DD azt írtam hogy nem nagyon ismerem a slipknotot de hallgattam pár számot és nagyon bejön:D látod már is találtál egy lányt a korosztályodban aki ilyet hallgat;DD 13/l
16/21 anonim válasza:
Imadom a Nirvana-t, a System of a down-t, az AC/DC-t, a Metallicat es szinte mindent ami rock. :D 14/L
17/21 csingilingg84 válasza:
19/21 A kérdező kommentje:
Na látom azért akadnak rocker lányok is :)
Tényleg... most lesz a hêtvégén a Download Festival is. :)
2013. jún. 10. 19:53
20/21 anonim válasza:
Lány vagyok 14 éves és imádom a Slipknot-ot és a metált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!