Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim gyereket akar mindenféleképpen. Meg van mindenem, megkapok mindent tőle támogat anyagilag. Gyereket nem akarok, biztosan elhíznék. Elhagy ha nem esem teherbe. Mit tegyek?
Hát..mostmár nem tudom tényleg....bekavarodtam teljesen.
Este megkérdezem tőle újból hogy komolyan gondolta-e.
El lehet az ilyen megjegyzésekkel húzni.......... Pffff
Nem ezért írtam ide.
Egyébként IGEN képzeld, míg te zsíroskenyeret eszel, addig én étterembe vacsorázom,évek óta nem tetted ki a lábad az országból addig én minden évben kétszer elmegyek. Pfujj..... ez undorító??? és közben SZERETEM a PASIM. Képzeld ezeket régen nem tehettem meg,tudom milyen nyomorogni, szerencsém van, és most meg megtehetem, nincs gerincem. És????
És mások szerint gerinctelenül is, de ÉLVEZEM az életemet. Ez fáj talán???
Köszönöm azoknak akik normálisan és kedvesen szóltak hozzám, nagyon sok mindenben igazatok van, és megpróbálok este összehozni egy beszélgetést.
szerintem egy nőnek arra kellene büszkének lennie, ha saját maga meg tudja teremteni a gyerekhez szükséges hátteret, férfi nélkül, nem pedig arra, ha valaki eltartja.
mindegy, ennyi elég a kioktatásból, már páran megtették helyettem.
szögezzük le, hogy egy gyerek nem egy tárgy, vagy egy ruha, amit ha megunok, akkor ki lehet dobni..ő egy külön világ lesz, egy lelket pedig nem szabad így kezelni, hogy majd lesz vele valami.ha megszületne, biztosan szeretnéd, ezzel nem lenne gond, de (mint ahogy te is írtad) nem biztos, hogy foglalkoznál vele..így pedig nem érdemes szegénynek megszületnie, elég sok beteg ember van köztünk enélkül is.egy gyerek nagyon tiszta lény, ne rontsd el.
ha pedig mindenképpen úgy döntesz, hogy szeretnél szülni, akkor csak akkor tedd, ha már a férfi elvált, és nyíltan veled van, ne dőlj be az ígéreteknek.
SZERETNÉM, HA ELOLVASNÁD!
Én is a párom 1 éve vagyunk együtt. Ő most válik el a feleségétől, akivel 8 éve megromlott a házasság, 3 gyerek van ott, és most várom a közös babát.
Itt egy kérdés létezi csak: TE AKAROD????
Mert az egy dolog, hogy ő mit akar. Ha én nem akartam volna a babaát, akkor felőlem tótágast is állhatott volna a párom, akkor se szülnék.
De én szeretnék babaát, útban is van, és nagyon boldogan élünk együtt, egy háztartásban. És szerintem minden nőben felmerülnek ezek a kérdések: hogy mennyit fog hízni? alkalmas lesz-e nevelni? jó anya lesz-e? stb.
Most hogy már érzem a picim, semmiért nem adnám bébiszitter kezére. Nos! A kilók meg majd lemennek.
Ne szülj neki, ha te nem akarod, rámehet a kapcsolatotok.
Remélem tudtam segíteni.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!