Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit úgy ismertem meg, hogy össze akartak minket hozni. Aztán másnap azt mondta hogy inkább csak havernak lennék jó(ez azért volt mert egy csaj aki tetszett neki már rég óta, szingli lett). Aztán elkezdtünk beszélgetni egyre többet, mindig ő írt rám. Lett barátnője, de nem is foglalkozott vele, amikor a barátnője elment mindig rólam beszélt. Aztán egyszer azt mondta hogy azon gondolkozott hogy miért nem jött össze velem. Ez volt akkor amikor már 2 hónapja voltunk barátok jobban, most 6 hónapja vagyunk azok, kétszer találkoztunk kettesben és mindig ő hívott el valahova. Sok mindent velem beszél meg, most szakítottak a barátnőjével 1 hét után és azt mondta neki nem kell barátnő. Sokszor szoktuk egymást "húzni" olyanokkal hogy mi lenne ha átjönne filmezni és nem csak filmnézés lenne, de csak poénból:) Szerintetek van esélyem? Mit tegyek hogy úgy is gondolj rám mint csajra? én:14/L ő:15/F2013. jún. 8. 21:52
1/4 anonim válasza:
lehet hogy már most nem úgy gondol rád mint barátra lehet hogy többként tekint rád
2/4 anonim válasza:
Szerintem már nem csak barátként gondol rád.
3/4 anonim válasza:
Ugyan ez a véleményem , mint az első 2-nek :)
4/4 A kérdező kommentje:
ezt honnan gondoljátok? és mit csináljak hogy észrevegye hogy nekem sem közömbös?
2013. jún. 11. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!