Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Külsőre egyáltalán nem tetszik a lány, de nagyon sok mindent megbeszeltunk mar együtt, neten napi kapcsolatban állunk, sok mindent tudunk egymásról.
Én azon gondolkozom milyen lenne vele kapcsolatban lenni stb. Mostanság mar a külseje is kevésbé kezd érdekelni.
Lehetséges hogy bele fogok szeretni?
Ő 1000 hogy örülne ha mi járnánk, mert mar célzott rá.
Viszont nekem nem tetszene a régimódi gondolkodása szex terén. Ő tuti csak a vaginalisban lenne benne, de én többet szeretnek, nekem annyi nem lenne elég.
Bele fogok szeretni?
Ha tegyük fel járni fogunk, nem lesz probléma az eltérő nézetek miatt?
En 21 ő 20
Lehet, hogy vonzódsz hozzá valamilyen szinten, de ha szerelmes sem vagy és a szexben tudod, hogy nem fog kielégíteni amit ő tud adni neked, akkor mit is akarsz tőle?
Bár ami azt illeti, húsz évesen én sem tudtam volna elképzelni az orális szexet, de a szerelem csodákra képes.... :-)
szóval azért ne írd le egyből...
Igaza van az előző válaszolónak, "a szerelem csodákra képes". :)
Én egy olyan lány vagyok, aki nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Most komoly kapcsolatom van, és a barátom kihozta belőlem a maximumot, monthatom úgyis h felnyitott konzervnyitóval..:D
szerintem menj bele nyugottan a kapcsolatba, és ha eléggé megbízik benned, akkor tovább is menni fog. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!