Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noname9999 kérdése:
Barátságból szerelem? Szerintetek ha egy lánybarátomra többet gondolok mint barátra, ő viszont találkozgat másokkal akkor már több nem is lehet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 22:11
1/12 anonim válasza:
De lehet, csak a kérdés hogy ő mit érezz irántad.
2/12 anonim válasza:
Nem lehet több, mert már az elején eldöntötte hogy bejössz-e neki szexuálisan vagy sem. Nyilván nem jöttél be neki, ha másokkal is kavar. Szóval egy pillanatig se reménykedj tovább.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor szerintetek érdemesebb lenne kevesebbet beszélgetnem vele, hogy ne legyen túl rossz nekem?
2013. máj. 17. 22:17
4/12 anonim válasza:
Én a helyedben megszakitanám vele a kapcsolatot, a fájdalom minimalizálása érdekében.
5/12 A kérdező kommentje:
jah értem, köszi a választ
2013. máj. 17. 22:19
6/12 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van...
Ha beleszerettél, az neked csak fájdalom lesz. Ha te is bejönnél neki, szerintem nem találkozgatna másokkal.
7/12 anonim válasza:
Viszont ha azt tervezed, hogy kevesebbet beszélgetsz vele emiatt, az a barátságotok rovására megy, a barátságotoknak is vége lesz.
Akkor miért nem öntesz inkább tiszta vizet a pohárba, és teszed fel neki a nagy kérdést?
Az írásodból az derül ki, hogy nincs párja, így neked is szabad a pálya.
8/12 A kérdező kommentje:
hát én úgy terveztem,hogy amikor legközelebb találkozok vele akkor teszem fel majd neki ezt
2013. máj. 17. 22:31
9/12 anonim válasza:
énis mostanában szerettem bele egy fiú barátomba, eddig volt pasim, aztán mikor szakítottunk észrevettem hogy jólenne ha több lenne köztünk azzal a fiú barátommal mint barátság :) de attólmég találkozok más fiúkkal is, de ők téll csak haverok, lehet hogy ő is csak barátilag találkozgat velük, meg amég nemtudja hogy tetszik neked addig pasizhat, mondd el neki :)
10/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2013. máj. 18. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!