Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, de vajon mit tegyek?
Figyelt kérdés
22éves lány vagyok és az egyetemen ahol tanulok, egy fellettem járó osztályba jár egy fiú, akit nem tudok kiverni a fejemből. Ez kb 2 és fél éve kezdődött, akkor láttam meg először egy közös óránkon. Nem tudom hogy de véletlen ugy alakult hogy egymás szemébe néztünk és én azóta teljesen oda vagyok érte. Azóta havi szinten találkozunk a folyosón, ha meglát már messziről mosolyog és köszön. Én meg mindig zavarba jövök és lenézek a földre. Facebookon bejelöltem ismerősnek, és belikolta egy csomó képem, ami nagyon jól esett (nem szokta más lányok képeit likolni, legalábbis én nem láttam még). Én is visszalikoltam egy képét. Beszélgetésbe igazából nem nagyon kerültünk. Egyszer ráírtam facebookon, hogy holnap lesz-e iskola, vissza is írt, de nem tünt túl csevegös hangulatba, ugyh megköszöntem a válaszát és elköszöntem. Ezután egy barátját, meg kérdeztem, hogy nem-e tudja hogy van-e barátnője. Ez a fiú azt mondta, hogy ő úgy tudja van. Ez kb egy éve történt. Pár napja pont előadást kellett tartanom, és ö pont bent volt ebben a teremben. Végig remegett a lábam és alig bírtam megszólalni, mert nagyon zavart a jelenléte, és le is égettem magam szerintem így ezzel az előadással. HA nem látnám egyáltalán sokkal könnyebb lenne, de ha meglátom, akkor heteikig csak rá tudok gondolni. Viszont ha van barátnője, nem akarok kavart sem okozni. Illetve leégetni sem szeretném magam, akkor ha nem vagyok az esete. Az a legrosszabb, hogy érzem, hogy nagyon jól meglennénk együtt (pl ő is vega és nagyon szereti az állatokat mint én) és tényleg nagyon különleges számomra, mert semmilyen más fiúra nem tudok így ránézni, de mindig kétértelmű jeleket veszek észre felőle. Mosolyog rám, belikolja a képem, de nem írt rám soha, illetve személyesen sem jött oda hozzám. Attól is félek, lehet h félreértette köszönéseknél, hogy én a padlót bámultam, és most az előadással is leégettem magam. Jön a nyár és valószíneleg most hónapokig nem látom, és tuti ő fog végig járni a fejemben. Nem tudom mit tegyek.2013. máj. 17. 11:58
2/2 anonim válasza:
Nem kell mindenhol jeleket látni. Nincs olyan, hogy pont úgy kell állnod, nézned, tartanod a fejed, hogy jó legyen, mert ha egy kicsit is másképp csinálod, teljesen más következtetést fog levonni. Szerintem keresd a társaságát, aztán hagyd, hogy közeledjen, ha akar valamit. Ha meg nem akar semmit, az úgy is fel fog tűnni akkor, ha már huszadjára hajolsz le az orra előtt a leejtett ceruzáért és az arcizma se rándul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!