Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyit fizet, vagy ilyenkor hogy van?
Baratom kint el Norvegiaban egy honapja, azota mobilon nem beszelunk, mondvan, hogy mindkettonk netkozelben van, de nekem hianyzik a hangja is. Neki is magyar szamu telefonja van kint. Ha en hivom, akkor nekem dragabb? Azt tudom, hogy o fizet valamennyit a hivasfogadasert. Valaki segítene, hogy ilyenkor hogy megy?
19L 21F
A párom Németországban dolgozik, már 2. éve, telefonon beszélünk 2 naponta vagy naponta, alkalomtól függ. Szerencsére mi családi csomagban vagyunk, így nem sok a számla.
Az első 2 évben amíg nem voltunk családi csomagban és én hívtam őt, akkor sok volt a számlám, de fordítva is. A külföldre kezdeményezett hívás mindig drágább.
Ha van netetek, akkor telepítsétek fel rá a spyke-ot és használjátok a videóbeszélgetés funkciót. De nem kell a webkam, elég csak a mikrofon.
Koszi az eddigi valaszokat! :)
Amugy arra gondolok, hogy ha most felhivnam egy 5percre, az mar hatalmasat dob a szamlamon, vagy nem veszes, kb duplas ar?
fogalmam sincs milyen szolgáltatónál vagy, de nem is érdekes. Egy példa:
tegyük fel, hogy 1 perc/15 forintba kerül (magyar-magyar)
külföldi hívásnál 1 perc /75 ft kb (5-os növekedés)
Egy ötperces hívás még annyira nem dogja meg a végösszeget, de ha már mondjuk egy hónapban hetente mondjuk 4-szer 5 percet beszélsz... az már igen
Mi, hogy családi csomagban vagyunk, 10 perc/319 Ft-ba kerül.
Ha mindkettőtök száma magyar akkor NEKED csak a magyar normál tarifát számlázzák, mintha bárki mást hívnál itthon.
A barátod pedig fizeti a külföldi hívásfogadás díját, ami nem kevés, csomagtól függően 50-200 ft között / perc.
Skype a legértelmesebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!