A lakásbiztosító ilyenkor fizet?
Figyelt kérdés
A enyhén nedves farmer kigyulladt a konvektoron.....
NEM volt rajta a külső lemezburkolat a konvektoron.
(lakásfelújítás volt és még nem raktuk vissza....)
Kigyulladt a függöny is meg a szőnyeg megégett egy helyen és az egyik falat kell újra festeni. :-(
2013. márc. 10. 15:33
1/7 anonim válasza:
Nem fizet, mert te okoztad a saját gondatlanságoddal a kárt. Mellesleg farmert - vagy más gyúlékony dolgot tilos a konvektorra tenni, mert felgyulladhat!!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Ha nyitva hagyom az ablakot ablakpucoláskor akkor is gondatlan vagyok és mégis fizet a biztosító....
2013. márc. 10. 20:50
4/7 Pataki Éva válasza:
Ilyen esetben a farmert nem fizeti ki, de ami azon kívül kár keletkezett azt igen ( beleértve a többi textilt, és a falat is). Üdv Éva
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy gondatlanul okoztad a tüzet, de nem szándékosan! Én is úgy gondolom, hogy fizetni fognak. Jelentsd be minél előbb!
6/7 anonim válasza:
Ja és még véletlenül se említsd meg, hogy felújítás volt, abba beleköthetnek!
7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem! :-)(egy másik biztosítónál van ismerősöm)
Fizetnek....
Csaknem szabad említeni a felújítást mert akkor nem fizetnek. :-P
2013. márc. 12. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!