Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki olyan kapcsolatban, ahol a pasi 20 évvel idősebb volt? 15\L
Figyelt kérdés
Van egy személy aki 20 évvel idősebb nálam, azt tudom, hogy tettszik nekem, nagyon kedves és aranyos.. stb.. csak elég soknak tűnik 20 év. Bár fiatalosan néz ki maximum 20 évesnek. Úgy érzem ő az igazi nekem! A velem egykorúak annyira gyerekesen viselkednek..Ő meg egy igazi férfi! Ti voltatok már ilyen helyzetben? Tanácsokat várnék.2013. jún. 8. 17:30
11/12 anonim válasza:
nyugodj meg, ez teljesen természetes, minden tini lánynak ez a szövege, hogy az ő korosztályában nincs érett férfi, és küzd az apakomplexussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!