Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal vagyok féltékeny, ha a barátom más lányoknak adja meg a telefonszámát, igaz, csak baráti célbol?
van okod aggódni. le leszel cserélve. azoknak, akik azt írták rakd ki a szűrét, igazul van. vagy te őt vagy ő téged, de szakítás lesz a vége:(
sajnálom:(
majd jön más, aki megbecsül téged és nem fog ilyet csinálni:(
Esküszöm, nem értem a logikát. Szóval azért nem csalt meg, mert a csaj bűnronda..? És ha nem lett volna az?
De mondok egy példát a saját életemből: az exem találkozgatott egy nővel "barátilag". Mikor ezen problémáztam, mindig azt mondta, hogy ne hülyéskedjek, sosem csalna meg vele,hiszen a nő idősebb nálunk 9 évvel, meg barátja is van. Egyszercsak szakított velem és ők azóta is együtt vannak... Azóta tudom, hogy nem számít! Mindegy, hogy néz ki a másik lány, ha elkezd találkozgatni a pasi valakivel, akkor abból előbb-utóbb szex lesz, legföljebb te nem tudod meg soha... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!