Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nálatok butább emberrel, csak mert jól néz ki?
"Én nem , viszont egyik barátnőm (5-ös tanuló) összejött egy eléggé jóképű , ám irtó buta fiúval (kb 2-es tanuló)"
Semmit nem jelent,hogy ki hányas tanuló.Volt rá példa,hogy kettes voltam irodalomból,a tanár pedig kihívott felelni és meglepődött,hogy 20 percen keresztül tudtam beszélni a témáról.Az osztályzatok semmi másra nem jók,mint hogy az embereket beskatulyázzuk.Akinek rossz a jegye,arra rányomják a fenemód "intelligens" emberek,hogy hülyék,pedig ők azok,akik általánosítanak,ami nem éppen az okos emberek eszköze.Jegyek alapján szerintem nem kellene egyből hülyének titulálni valakit.
Biztos, hogy nem!
Múltkor a metrón egy nagyon helyes pasi utazott a haverjával. A srác csak addig érdekelt, amíg meg nem szólalt... Olyan buta volt- egy értelmes mondatot nem mondott!
"nálatok butább emberrel"
vagyis olyanokkal jönnél össze, akik nálad okosabbak? szóval te lennél a butább a kapcsolatban
De ki is akarna egy nála butább emberrel összejönni?
Micsoda ellentmondások :D
Ha van egy alapműveltsége,és amúgy minden rendben vele,simán. Aki tényleg nagyon buta,az nem tájékozódik semmiről a világban,azzal eleve nem is lehet sok témát átbeszélni,unalmas,és ez egyből kiderül,mikor érezzük,hogy nincs meg az a bizonyos "közös hang" a beszélgetések során. Így meg se ő se én nem érezzük jól magunkat a kapcsolatban,eleve semmi értelme. Persze,nyilván ő is talál valakit,akivel nagyon jól megérti magát,nagyjából hasonló "szinten"(nem alábecsülésből írom),akivel jól érzi magát,és nem erőltetett a dolog,mert bizony beleszól az ész valamennyire a világnézetbe is,és ha az ütközik,a kapcsolat általában esélytelen.
De nem kell mindenhez értenie,nem kell olyannak lennie,aki a legmagasabb szintű tudást akarja elérni,mindent jobban tud,mint mások...
A kedvesség,udvariasság,törődés meg nem ész kérdése,hanem műveltségé. (és nekem ezek számítanak a legjobban,hiába az ész meg a helyes pofi,nem hat meg egyik se önmagában)Egy zseni is lehet emberileg egy féreg,aki mindenkit letapos,hiába van meg a tárgyi tudás. Részletkérdés ez.:)
Ráadásul,az én esetemben ez eleve már gonoszság és felszínesség lenne,mivel alapból baromi magasra tettem a mércét magammal szemben,és senkitől se vártam és nem is fogom elvárni,hogy ezt tegye,ha magától nem akarja. Ez megszállottság kérdése,aminek semmi köze ahhoz,hogy valaki mint társ vagy ember milyen. :)
16l
Nőket jobban szokta zavarni, ha egy férfi butább náluk, általában elvárják, hogy okosabb, tájékozottabb legyen, de legalábbis egy szinten legyen velük. A férfiaknál ez kevésbé probléma.
Személy szerint én nem szeretem az ostoba, tahó nőket, nem kell, hogy neki is diplomája legyen, de ettől függetlenül legyen értelmes és összeszedett beszéde és rálátása a világra.
26G
A buta emberekkel az a baj,hogy nagyon tudnak okoskodni,és sokszor veszélyes dolgokra is képesek.Nekem volt egy buta párom ,mikor egyedülálló voltam egy kisgyermekkel.Elég veszélyes dolgokat akart csinálni,és engem rábeszélni pl:ne fogjam a 2 éves gyermekem kezét az utcán.A véleményemet sose hallgattam meg.Szóval próbáltam tőle megszabadulni.
A párom azt mondta mindig,hogy a butáktól kell félni.Ha valaki buta és rosszindulatú is egyben az:::GÁZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!