Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nálatok butább emberrel, csak mert jól néz ki?
Figyelt kérdés
Őszintén!2013. jún. 8. 11:28
11/29 anonim válasza:
Attól függ mennyivel butább.
Amúgy meg ha sokkal butább is, de más tulajdonságai jók, akkor simán. Pl. egy csinos, kedves és jószívű csajt nem zárnék ki csak azért mert nem egy agytröszt.
31F
12/29 anonim válasza:
De azért az se mindegy,hogy tanulatlan.Vagy buta.Mert a 2 nem ugyan azt jelenti
13/29 anonim válasza:
hogy értjük a butát?
tanulatlanabb, műveletlenebb? vagy az élethez ostoba? volt már nálam kevésbé tanult barátom, de ettől még nagyon értelmes ember volt, el is voltunk 2 és fél évig.
az ostobaság viszont taszít. megállapítom max., hogy szép, de sötét, de nem kerülnék közelebbi viszonyba vele, nehogy elkapjam :D
14/29 anonim válasza:
Ha jól is néz ki,azzal sokra nem megy az ember.Egy párkapcsolatban szerintem fontos,hogy a 2 fél tudjon beszélgetni és legyen közös témájuk.Ha valamilyen szinten nem egyezik az intelligenciájuk,akkor az érdeklődési körük még annyira se fog egyezni.Nem tudnak miről beszélni.Szexre talán jók egymásnak,de semmi többre.
15/29 anonim válasza:
Csak azért, mert jól néz ki nem, de ha kedvelem, akkor nem zavarna. Ha viszont nem lehetne vele normálisan beszélgetni, az már kizáró ok lenne.
16/29 anonim válasza:
A buta elég tág fogalom. Az hogy valaki nem olyan művelt mint én nem feltétlen baj de a butaságot nem tudom tolerálni.
17/29 anonim válasza:
persze, egyszer kétszer tolnám és kész. Most csak azért miért hagynám ki mert buta?
19/29 anonim válasza:
Max dugásra jó lenne jó nekem.
L
20/29 anonim válasza:
Kizárt. Ha nagyon jó pasi és szexuálisan vonz, akkor lefeküdnék vele, de párkapcsolati szinten nem kéne és nem vállalnám fel, ez biztos.
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!