Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az 5 dolog, tulajdonság amiért szereted/szerelmes vagy a párodba?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 19:06
12/19 anonim válasza:
Azért szeretem, mert mindig mosoly tud csalni az arcomra, mindig érezteti, hogy fontos vagyok számára, hűséges, megbízható és mert ő az a férfi, akire mindig is vágytam! Éppen ezért őrületen szeretem!!
13/19 anonim válasza:
hűséges, figyelmes, helyes, segítőkész, dolgos
14/19 anonim válasza:
Hát elvileg vagyis mi filozófián beszélgettünk erről. És felvetődött egy érdekes gondolat hogy ha igazán szeretsz valakit akkor nem tudod meg mondani hogy mit szeretsz benne mert az egészet szereted, úgy ahogy van... :D
15/19 anonim válasza:
Figyelmes; komoly; de meg tud bármikor nevettetni; a lelkem másik fele; és mert szeret. 19/L
16/19 anonim válasza:
figyelmes, gondoskodó, férfias, humoros, kedves.....SZERETEM....
19/L
17/19 anonim válasza:
-iszonyat kedves
-odafigyel rám
-aranyos
-hűséges, megbízható
-puszilgat, ölelget, csókolgat
de ezt így neme lehet:D:D "Szerintem nem feltétlenül kell megmagyarázni, kit miért szeretsz. Egyszerűen szereted és kész! ez elég indok:)"
18/19 anonim válasza:
vicces,aranyos,kedves,figyelmes,kimutatja h mennyire szeret
19/19 anonim válasza:
Érdekli mivan velem, gondoskodó, cuki, kimutatja h mennyire imád, és a csodálatos mosolya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!