Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet eltiltották előlem a szülei, mi tévő legyek?
Mi miért?
utolsó ne viccelődj, nagyon komoly a helyzet, az én boldogságom és az ő boldoga a tét és ezekért csak ÉN tudok tenni
Oké, de én szeretnék találkozni ezzel a lánnyal, mert szeretem
félek h mást fogok szeretni és másnak fogom fogni a kezét-->ezt nem akarom
mondtam neki h szólok , ha képes vagyok a szeme elé kerülni,most pl azt érzem h az éjszaka alatt nagyon sokat rágódtam, gondolkodtam és minden. Változom.
Fejtsd ki a dolgokat bővebben, akkor tudunk tanácsot adni. Miért csesztetted, miket csináltál még, mennyi ideig?
Miért nem hagytad tanulni?
Van némi empátiád?
A lányt lelkileg bántottad?
A lényeg annyi, hogy állandóan hívogattam szerencsétlent, nem tudott tanulni mert órákat dumáltunk el telefonban, türelmetlen is voltam ha nem írt vissza azonnal vagy éppen nem tudta felvenni a telefont. A két hét szüne tés ő megtanított h a múltját ne emlegessem,pl tegnap már nem is volt ezzel gond és most sem lesz, az h tanulni hagyjam meg az kellett, hogy megint balhé legyen aszüleivel. :'( Pedig nem akartam balhét nagyon szeretem a lányt és feleségemnek szeretném. Most beszélek a barátnőjével majd, h milyen kritériumok alapján folytatjuk , ha egyáltalán folytatjuk.
Amiket tudok eddig kritériumként: hagyjam tanulni
ne hivogassam percenként
és ne csesztessem
és ne telepedjek rá
ezeket be tudom tartani és természetesen azokat is, amiket megbeszéltünk(múlt felhánytorgatásának elkerülése stb stb)
Eddig ezek miért nem jöttek neked maguktól?
Ha valakit cseszegetnek folyton egy párkapcsolatban, és a jövőjének, ahogy írtad közös jövőtöknek az építgetésében miért nem tudtad támogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!