Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet eltiltották...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet eltiltották előlem a szülei, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Most lesz 21 éves a barátnőm. CSak annyi a bűnöm, hogy állandóan csesztettem, ő meg nem tudott tanulni(egyetem) stb. Mit lehet ilyen esetben eszközölni?
2013. jún. 7. 22:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mi miért?

utolsó ne viccelődj, nagyon komoly a helyzet, az én boldogságom és az ő boldoga a tét és ezekért csak ÉN tudok tenni

2013. jún. 7. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Mondom a taktikot. Odamész hozzá éjszaka, viszel magaddal egy kötelet, feldobod neki, ő odaköti a radiátorhoz és szépen lemászik. Közben te sasolsz, jobbra és balra, szomszédok nem e néznek titeket, nehogy rendőrt hívjanak. Aztán be a kocsiba és elkocsikáztok a holdfényes éjszakában. Ezután magadhoz költöztetted a csajt, és mindenki boldog.
2013. jún. 7. 22:50
 13/20 A kérdező kommentje:
viccelsz velem???? ő nem annyira szerelmes belém h ezt megtegye :D: D: bár lehet nem a szerelemtől függ ez, de ő tuti nem tene ilyet
2013. jún. 7. 22:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Remélem szegény csaj talál magának egy normálisabb barátot.
2013. jún. 7. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Kevés információt írtál, biztos volt még sok egyéb gond is, ami miatt közbelépte a szülők. Az egyetem fontos a jövő, és a jövőtök miatt.
2013. jún. 8. 08:30
 16/20 A kérdező kommentje:

Oké, de én szeretnék találkozni ezzel a lánnyal, mert szeretem

félek h mást fogok szeretni és másnak fogom fogni a kezét-->ezt nem akarom

mondtam neki h szólok , ha képes vagyok a szeme elé kerülni,most pl azt érzem h az éjszaka alatt nagyon sokat rágódtam, gondolkodtam és minden. Változom.

2013. jún. 8. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Fejtsd ki a dolgokat bővebben, akkor tudunk tanácsot adni. Miért csesztetted, miket csináltál még, mennyi ideig?

Miért nem hagytad tanulni?

Van némi empátiád?

A lányt lelkileg bántottad?

2013. jún. 8. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:

A lényeg annyi, hogy állandóan hívogattam szerencsétlent, nem tudott tanulni mert órákat dumáltunk el telefonban, türelmetlen is voltam ha nem írt vissza azonnal vagy éppen nem tudta felvenni a telefont. A két hét szüne tés ő megtanított h a múltját ne emlegessem,pl tegnap már nem is volt ezzel gond és most sem lesz, az h tanulni hagyjam meg az kellett, hogy megint balhé legyen aszüleivel. :'( Pedig nem akartam balhét nagyon szeretem a lányt és feleségemnek szeretném. Most beszélek a barátnőjével majd, h milyen kritériumok alapján folytatjuk , ha egyáltalán folytatjuk.

Amiket tudok eddig kritériumként: hagyjam tanulni

ne hivogassam percenként

és ne csesztessem

és ne telepedjek rá

ezeket be tudom tartani és természetesen azokat is, amiket megbeszéltünk(múlt felhánytorgatásának elkerülése stb stb)

2013. jún. 8. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Eddig ezek miért nem jöttek neked maguktól?

Ha valakit cseszegetnek folyton egy párkapcsolatban, és a jövőjének, ahogy írtad közös jövőtöknek az építgetésében miért nem tudtad támogatni?

2013. jún. 12. 16:51
 20/20 A kérdező kommentje:
Most már tudnám, és nem lehet vége ennek akapcsolatnak, mert én is érzem hogy egymáséi vagyunk. És szeret még engem, hisz mindennap néz rá a lovam, a szívpárnám és egyéb ajándékaim. Azok mind én vagyok, a jó oldalam, akit megszeretett, a rossz oldalt már élve elástam és most is ásom, folyamatosan, csak idő kell és türelem a részéről. Ilyen egyszerű minden, idő és türelem, ja és persze szerelem, most ez a kicsit nagyobb szünet mind kettőnknek jót tesz, csak ne jöjjöön össze mással. Mert én sem jövök össze, ugyanis rá várok. Ennyi.
2013. jún. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!