Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet eltiltották előlem a szülei, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Most lesz 21 éves a barátnőm. CSak annyi a bűnöm, hogy állandóan csesztettem, ő meg nem tudott tanulni(egyetem) stb. Mit lehet ilyen esetben eszközölni?2013. jún. 7. 22:38
1/20 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy eltiltottak, rábasztál :DD.
2/20 anonim válasza:
"Csak annyi" ?????? Egyáltalán miért cseszteted a barátnődet?
3/20 anonim válasza:
Ha egyetemista, akkor miért is tiltják el a szülei tőled? Felnőtt nő...
Ettől függetlenül baromira nem kellene csesztetni, a jövőjét építi. inkább támogasd.
4/20 anonim válasza:
biztos bezsarolták, hogy ha találkozik veled nem fizetik a tandíját.. szerintem le kéne ülni megbeszélni a dolgokat
5/20 anonim válasza:
Buboreklany te hány éves vagy? :)
6/20 A kérdező kommentje:
igen, rájöttem h nem kellene csesztetni, engem csak az zavar h aszülei közbe avatkoznak, féltik tőlem mintha én valami bűnöző lennék
2013. jún. 7. 22:41
7/20 anonim válasza:
Ha valóban nem vagy az akkor mégis miből jött le nekik ez? Valószínű egyáltalán nem ismernek, ezen meg egyszerűen lehet segíteni. Odamész hozzájuk, először is bocsánatot kérsz, aztán leülsz velük beszélgetni.
8/20 A kérdező kommentje:
pff bocsánatot kértem én sőt férfi mivoltomból kibújva le is térdeltem h adjanak még egy esélyt nekem
2013. jún. 7. 22:44
10/20 anonim válasza:
szerintem kérd meg a szüleit, engedjék meg, hogy franciázzatok egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!