Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nálatok butább, műveletlenebb emberrel?
Én összejönnék, mert az én intelligenciámat és műveltségemet nehéz megugorni. Most lehetnék szerény, de minek, lehet lepontozni!
Viszont, SOHA nem jönnék össze olyan emberrel, aki nem olvas. Az olvasás hiánya az igénytelenség és primitívség netovábbja.
23F
a legtöbb ember azt nevezi műveltnek akit ugyanaz érdekel mint őt, csak többet tud róla :D
Aki meg igazán művelt az nem itt veri a mellét,kezdjük ott meg általában máshol se.:D :)
Bocs, számomra a műveltség a tárgyi tudásnál kezdődik, legyen az illető jártas, fizika, kémia, biológia terén, és irodalomból, történelemből se legyen tök hülye ezek a dolgok KÖNYVBŐL tanulhatók, ezek nélkül nem vagy művelt. Ezt egészíti ki, a zene, és a filmművészet ismerete. A sportok terén is illik képben lenni (nekem itt vannak hiányosságaim). A búlvár ismerete pedig lósz@r, nem műveltség.
Ó és a szerénységnek köze nincsen a műveltséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!