Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki? S akar valamit tolem? (részletek alol)
Hát nagy komoly szándékokra nem kell gondolni, szerintem csak ismerkedik.
A "keresem az igazit" szöveg meg gyanús. Nyáron volt dolgom egy ilyen igazit keresővel - sok csaj ezt úgy érti, hoyg az illető komoly kapcsolatot akar. Hát ez nem azt jelenti! Kiderült, hogy ezt úgy kell érteni, hogy keresés címen mindenkit "kipróbál" (még jó, hoyg engem nem sikerült "kipróbálnia") aztán "á, nem ő az igazi" címen dobja.
egyetértek az előző hozzászólóval...
csak kiakarja magát élni, mert látja, hogy naiv vagy.
vigyázz az ilyenekkel.
Jaj nem... Nem kell mindent magadra vonatkoztatni! Az ilyenek csak magukra gondolnak! A pasik, főleg a bunkóbbja, egyszerű lények, nem kell a szavaikban mögöttes tartalmat keresni. Szenveleg. Ismerem a fajtáját. Érted, aki udvarol, az nem ilyen módon teszi. Az ilyen típus csak beszél, és mindegy, ki hallgatja. Az ilyen típus nem törődik Veled, csak saját magával. A leírtakból az jön le, hogy ő az a típus, akivel már párszor találkoztam. Persze lehet, hogy tévedek, de ne lovald bele magad olyanba, ami nem úgy van!!!
"A kívánságtól ingatag a lélek,
csak szeretnéd, és máris hinni véled."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!