Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változott meg? Vagy csak én érzem így?
Figyelt kérdés
Egy hónapja van barátom. Eddig jól megvoltunk, bár még elég friss a dolog. Osztálytársak vagyunk, így elég sokat vagyunk együtt. De hétvégén is szoktunk talizni, mert jól érezzük magunkat. Az a baj, hogy mostanában - még ha együtt vagyunk is - keveset beszélünk. Meg nekem rosszul esik, hogy volt hogy közös programunk volt még pár baráttal. És én nagyon rosszul lettem...és csak annyit kérdezett, hogy akkor nem megyek? Mondtam hogy nem. Viszont jól esett volna ha megkérdezi, hogy hazakísérjen-e vagy ilyesmi. Úgy is mondtam volna neki, hogy nem kell és érezze jól magát. Csak jól esett volna. Meg olyan furcsa. Mintha lenne valami baja. Pedig amúgy tudom, hogy szeret. Csak szerintem kicsit jobban is megerőltethetné magát...Nem várom el hogy minden pillanatban azt mondogassa, hogy szeret. De kicsit jobban is kimutathatná. Meg ha beszól mondjuk egy haverja, akkor se véd meg. Mondván, hogy csak viccel, vagy én nevetek rajta, vagy hogy nem tudta hogy rosszúl esik. Lehet hogy csak én vagyok nagyon szerelmes és jól esne ha ő is kicsit jobban kimutatná azt hogy mit érez... Előre is köszi2009. okt. 8. 16:53
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves vagyok és a barátom is 15.
2009. okt. 8. 16:54
2/3 anonim 

válasza:

sztem csak te érzed igy valoszinüleg mert nagyon szerelmes vagy ien korban a fiuk nem nagyon mutassák ki az érzelmeiket nekem elhiheted mert én is 15 éves vok csak fiu és ritka az olyan érzelmes tipus bár én közéjük tartozom.
de egy a lényeg szeret és adok egy tanácsot ne csinálj mindenből konfliktust mert szétszakadhatok miatta velem is ez történt
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Persze tudom nem is szólok neki minden hülyeség miatt. De azt hiszem tényleg nagyon belezúgtam.:P
2009. okt. 8. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!